Mari Luukkainen - Puhuja

Kasvua kasvuhakkeroinnilla vuodesta 1998

Mari Luukkainen on tulospohjaisen markkinoinnin ja sitä kautta kasvuhakkeroinnin itseoppinut pioneeri, joka on 10 vuoden kumppanuusmarkkinointiuran jälkeen muutaman konsulttivuoden jälkeen löytänyt paikkansa käytännönläheiselle ja nopealle testaamiselle suopeasta ympäristöstä kansainvälisten startup-yritysten parista.

Marin startup-uralle mahtuu useita kasvuyrityksiä, kuten Yousician, Venuu, Paxful ja Dealdash ja viimeisimpänä kotisiivouspalvelu Freskan skaalaaminen 700 tuhannesta 13 miljoonaan kahdessa vuodessa. Työn tarjoaminen lähes 800 ihmiselle oli samalla kokemus lätkämailakasvun lisäksi myös kulttuurista ja dedikoidun kasvujohtajan merkityksestä.

Lopetettuaan operatiivisen roolin Freskassa Mari Luukkainen on pyrkinyt etsimään sopivia olosuhteita oppien monistamiseen toimimalla Head of Marketingina alkuvaiheen startup-yrityksiiä rahoittavassa Icebreaker.vc:ssä, sekä advisorina ja coachina Truly Agency -kasvutoimistossa ja Kiuas Acceleratorissa.

Marin puheenvuoroissa yhdistyy Piilaakson kasvutiimien parhaita oppeja Suomeen jalkautettuna Facebookin, Airbnb:n ja Uberin kaltaisten firmojen kasvujohtajilta, sekä villejä tarinoita perinteisen liiketoiminnan ulkopuolelta 2000-luvun alun kasvuhakkeroinnista aina vuoden 2017 kryptovaluuttakuplaan.

Teemat: Kasvuhakkerointia startupeille, Kasvuhakkerointi Miksi ja Miten, From Zero to Superhero (Freskan kasvutarina), Kasvuhakkerointia off the record

Mari Luukkainen profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys