Paula Immo Banneri

Paula Immo - Puhuja

Menestysvalmentaja

Paula Immo on menestysvalmentaja ja puhuja, joka haastaa miettimään omaa toimintaansa, sanojaan, ajatuksiaan ja arvojaan elämää muuttavilla tavoilla. Hän inspiroi ihmisiä tunnistamaan oman tapansa menestyä, sillä yhtä ainoaa oikeaa menestysreseptiä ei ole olemassakaan – jokaisella on omansa ja sinun on mahdollista menestyä juuri sellaisena kuin olet!

Luennoillaan Paula huomioi asiakaskuntansa laajalti. Hän ymmärtää, etteivät kaikki ole niitä, jotka puskevat läpi vaikka harmaan kiven. Joukossa on aina myös niitä, joille haastavissa tilanteissa luontaisempaa on vetäytyminen tai huolehtiminen, että muilla on kaikki hyvin. Hän herättelee kuulijoitaan huomaamaan, kuinka mielemme toimii ja kuinka se vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme ja kanssakäymisiin muiden kanssa.

”Ainoa työ, joka jokaisen on tehtävä, on työ itsensä kanssa. Ja kaikki muu seuraa kuin itsestään.” -Paula Immo

Selkeys on voimaa, toteaa Paula. Kun olet selkeä, on sinun paljon helpompi toimia, oli kysymys sitten mistä asiasta tahansa. Selkeyden säilyttäminen ei kuitenkaan aina ole niin helppoa. Kerromme jatkuvasti mielessämme tarinoita siitä, mitä ympärillämme tapahtuu ja mitä sen täytyy tarkoittaa. Yllättävän usein näillä tarinoilla ei ole mitään tekemistä itse todellisuuden kanssa. Kun tarinat ovat sumentaneet mielemme, on meidän hankala toimia. Tämä ilmenee muun muassa saavuttamattomina tavoitteina, toistuvina epäonnistumisen tunteina tai epämääräisenä huonona olona arjen keskellä.

Paula Immo valmentaa myös tunteista ja niiden ymmärtämisestä, erilaisista selviytymisstrategioista ja perustarpeista sekä niiden vaikutuksesta aina tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamiseen. Punaisena lankana läpi kaikkien teemojen Paula herättelee sinua siihen, että se, kuinka elät jokapäiväistä elämääsi – pidät kehostasi huolta, syöt, rakastat, rakennat uraasi tai kutsumustasi, teet rahaa – kaikki se on tehtävä niin, että se antaa sinulle energiaa. Vain siten voit olla rakentava osa suurempaa kokonaisuutta ja se on lähtökohta kaikelle menestykselle. Hän ei päästä kuulijoitaan aina helpolla, mutta hänen kykynsä nähdä ja ymmärtää kokonaisuuksia saa hankalimmatkin oivallukset kääntymään voimaannuttavaksi osaksi kasvumatkaa.

Paula on luennoinut ja sparrannut yritysten hallitusten jäseniä, johtoryhmiä sekä muita yritysten avainhenkilöitä kotimaan lisäksi myös ulkomailla ja häntä on kiitelty käytännönläheisestä ja uskomattoman oivaltavasta työskentelytavastaan.

Jokainen puheenvuoro räätälöidään sisällöltään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Teemat: Feminiinen johtajuus - tulevaisuuden menestystekijä I Arvopohjainen toiminnanohjaus - käyttämätön voimavara I Mielen ja toiminnan selkeys - mistä on kysymys, kun asiat eivät etene? I Tavoitteesta todeksi - mitä tunteilla on tekemistä sen kanssa? I Sanojen ja ajatusten vaikutus - miten mielemme toimii?

Paula Immo Profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Yrittäjyys