Pete_JR_3-2.jpg

Pete Nieminen - Puhuja

CIO, CTO, Member of the Board

Pete Nieminen on laajalti tunnettu asiantuntija, joka on valittu 11 kertaa Suomen TOP 100 tietotekniikkavaikuttajien joukkoon. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus uusista teknologiaratkaisuista, tietohallinnosta, liiketoimintojen kehittämisestä digitalisuuden eri muodoissa ja johtamisesta. Asiantuntijatyön, aktiivisen blogien kirjoittamisen lisäksi hänen mielipiteitään ja tietämystään lainataan usein alan lehdistössä.

Uransa aikana Pete on toiminut asiantuntija- ja johtotehtävissä useissa yrityksissä, kuten IBM, BasWare, Enfo, Atea ja Salomaa Group. Lisää osaamista ja verkostoitumista hän on kartoittanut toimimalla Tietotekniikan liitossa (TIVIA) ja Tietoturva ry:ssä (FISA) hallituksessa ja hallituksen puheenjohtajana. Syventääkseen osaamistaan ja kykyään kertoa asioista ymmärrettävästi, Pete Nieminen on hankkinut yli 70 kansainvälistä teknistä sertifiointia ja käynyt useita johtamiseen ja toimintamalleihin liittyvää koulutusta.

Esiintyjänä hän tuo energiaa, ajan tasalla olevaa osaamista ja rohkeaa kyseenalaistamista. Jokaisessa esityksessä on oma tarinansa, jonka tavoitteena on sekä auttaa kuulijoita ymmärtämään, että tuoda uusia ajatuksia ja toimintamalleja auttamaan toiminnassa.

Teemat: Transitio julkiseen pilveen - matkalla on merkitystä | Does title make a difference? (Miksei ylin johto ymmärrä tietotekniikkaa) | Digitalisaatio - hypeä vai liiketoiminnan elinehto? | Worklife - sukupolvierot tietotekniikan hyödyntämisessä | Tietohallinnon sudenkuopat | Tietoturva ja yksityisyyden suoja liiketoiminnan mahdollistajana

Pete Nieminen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen