Tom-Pöysti-Banneri-1.jpg

Tom Pöysti - Puhuja

Näyttelijä

Tom Pöysti on yksi suosituimmista asennepuhujista Suomessa, siispä hän on oikea henkilö tuomaan positiivista energiaa kaikille. Tompan tapa koskettaa ihmisiä vaikuttavan puheen kautta on ainutlaatuinen. Hän pukee tärkeät aiheet hauskojen ja koskettavien tarinoiden muotoon ja näin ne jäävät kuulijoiden mieliin pitkäksi aikaa.

Tom Pöysti peräänkuuluttaa yksilön vastuun ottamista. ”Ei, tyhmyys ei ole rikos vaan aktiivityhmyys on! Ei marjat keräämällä lopu, vaikeinta vain on, saada itsensä lähtemään marjojen luo. Miksi näin??”

Toimivien työyhteisöjen ja yhteen hiileen puhaltavien tiimien pitäisi sujuvasti työskennellä sekä yksin että yhdessä. Pöysti kysyykin, osaatko sinä ottaa vastuuta ja samalla toimia sujuvasti yhteisön yhtenä jäsenenä?

Kukaan ei ole kieltänyt meitä leikkimästä, miksei siis sitten leikitä, innostaa Tom Pöysti. Hän kannustaakin ihmisiä hakeutumaan kivojen ihmisten luo, kuuntelemaan, oppimaan ja ihmettelemään miten erilaisia me toisistamme olemme ja miten kivaa on, että näin on.

Kuka sinä olet ja mitä haluat itsestäsi maailmalle ilmentää?

Pöystin suurin toive on saada kuulijoissa aikaan vastuun ottamista ja ymmärrystä, ja mitä on olla ihan itse ajatteleva ihminen. Pöystin luennot ovat ravistelevat ja herättelevät toimimaan ja ajattelemaan tämän päivän työelämän parhaaksi.

”Missä on Meissä se innostunut, utelias, perus kiimainen ihmisnymfomaani, joka arvostaa elämisen etuoikeutta ja rikkautta? Vieras ei ole vaara vaan mahdollisuus. Itsensä uhmaaminen, peseminen, alttiiksi pano ja omien rajoituksien kaataminen on aina viisasta ja tekee aina yhtä gutaa!”

Tom Pöysti innostaa heittäytymään, mokaamaan, nauramaan itsellemme  ja kannustaa innostavaa uteliaisuutta etsimään. Taidoista taito oppia oppimaan  on eräs kaikista arvokkaimmista taidoista. Ihan tosissaan. Elämän voi aloittaa alusta joka ikinen aamu.

Kysy myös Mato Valtosen ja Tom Pöystin yhteisshowta TOMATO. Tämä duo kun päästetään irti niin ei riemulla rajaa. Paljon painavaa asiaa, mutta takuuvarmasti ei aika käy pitkäksi. Ei jätä ketään kylmäksi.

Katso myös Tomaton valmennus: Pöysti & Valtonen: Miten bändisi saadaan soimaan?

Teemat: Oppimaan oppiminen | Oppimisen tulevaisuus | Ihmismieli | Toimiva työyhteisö

Tom Pöysti

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Inspiraatio & Motivaatio | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Tiimityö