Asennepuhuja

Asennepuhuja

Asennepuhuja on edelleen puhuja-alan kestosuosikki! 

MySpeakerin tiimi on tuottanut tänä vuonna satoja ideoita ja suunnitellut eri toimialojen tapahtumien ja seminaarien puhujasisältöä asiakkaiden kanssa onnistuneesti. Vuoden lähestyessä loppua, on selvää mitkä aiheet ja puhujat ovat olleet useampien tapahtumien vetonauloja ja valovoimaisimpia keynote-puhujia. 

Asennepuhujien ja motivaatiota tarjoilevien loistavien tarinankertojien tarve on pysynyt vuodesta toiseen suosituimpana genrenä. Asennepuhuja on henkilö, joka tarjoilee oivalluksia omakohtaisten kokemusten kautta ja sillä tavoin inspiroi erilaisia kuulijajoukkoja. 

Miksi asennepuhujia tarvitaan?

Asennepuhujat saavat kiitosta herättelystään, innostamisestaan ja rohkaisemisesta kokeilemaan uutta ja sopeutumaan alati jatkuviin muutoksiin. Asennapuhujia käytetään usein yritysten sisäisissä tilaisuuksissa, jossa toivotaan uudenlaiselle ajattelulle liikkumatilaa. Hyviä esimerkkejä asennepuhujista ovat löytöretkeilijä

Tom Pöysti

Pata Degerman, viimeinen ristiretkeilijä Arman Alizad, Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff, yrittäjä Saimi Hoyer, ja tunnelmamuotoilija Marjo Rantanen sekä alan pioneerit näyttelijä Tom Pöysti ja taiteen monitoimimies Mato Valtonen. Valtonen ja Pöysti ovat lyöneet hynttyyt yhteen Tomato-show’ssa. Se on viihteellinen ja inspiroiva yhteisluento, joka on ollut tämän vuoden yksi suosituimpia virkistyspäivien ja kick offien ohjelmaa. 

He jakavat kuulijoille tarinansa kautta ajatuksia ajattelu- ja toimintatapojen uudelleen järjestämiseen. Yritykset ja yrityselämä on jatkuvassa muutoksessa. Mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos, ja siksi yksilöiden ja työyhteisöiden muutosvalmius on koko ajan läsnä. Tähän liittyy myös yrityskulttuuri vahvasti. Asennepuhujia käytetään antamaan eväitä tiimeille kohdata työelämään ja omaan työhön liittyviä muutoksia, joiden käsittelemiseen tarvitaan oikeanlaista asennetta. 

Millaisissa tapahtumissa käytetään asennepuhujia?

Tapahtumanjärjestäjän kanssa lähdemme ensi pohtimaan juurisyitä tapahtuman järjestämiselle, sen luonteelle, tavoitteille, mahdolliselle historialle, tulevalle – millaista muutosta tai uudistusta tapahtuman myötä haetaan. Missä tilanteessa tapahtuman kohderyhmä on ennen tapahtumaa. 

Usein toivotaan, että ulkopuolinen puhuja lisäisi tiimin yhteishenkeä, valmistaisi edessä siintävään suurempaan organisaatiomuutokseen kuten yt-neuvotteluihin tai fuusioitumiseen. Asennepuhuja on myös yritystapahtumien ja seminaarien vetonaula, jonka toivotaan luovan tunnelmaa ja tuovan ripauksen myös viihteellisyyttä ohjelman antiin. Asennepuhuja on liekittäjä, saa yleisönsä tuntemaan, vaikuttumaan tarinan voimasta. Asennepuhuja on taitavimmillaan kertoessaan omakohtaisia tarinoita, joihin kuulija voi samaistua tai oivaltaa omassa tilanteessaan jotain. 

Mikä on MySpeaker?

Olemme puhujatoimisto, tapahtumajärjestäjän idearikas sisältökumppani. Tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua joka takaa onnistuneen tapahtuman. Tiimillämme on useiden vuosien kokemus puhuja- ja tapahtuma-alalta, ja tietämys ajankohtaisista puhujista ja aiheista, jotka kiinnostavat yrityselämää ja sen toimijoita. 

Ideoimme ja tuomme tapahtumiin ja seminaareihin ajankohtaiset, tunnetut puhujat, vakuuttavat valmentajat sekä ammattitaitoiset juontajat. Meiltä saat parhaat puhujat ja kiinnostavan sisällön kaikenlaisiin tapahtumiin. 

Etsimme jatkuvasti uusia, ajankohtaisia kotimaisia ja kansainvälisiä keynote-puhujia asiakkaidemme tarpeisiin, erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä järjestämme puhujille valmennusta, jotta he voivat entistä paremmin vastata asiakkaiden toiveisiin ja odotuksiin valovoimaisina keynote-puhujina.  

Let’s Talk!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!