Hybriditapahtumat ja webinaarit

Hybriditapahtumat ja webinaarit eivät ole uusi juttu, mutta ovat nyt tulleet jäädäkseen.

Hybriditapahtumat, kick offien suunnittelu, loppuvuoden tapahtumat ja tilaisuudet –  puhuja-alan kuumin kuukausi on alkamassa. Yritykset suunnittelevat totutusti kanssamme ennen juhannusta syksyn ekat kick offit ja lomakauden kokoontumisiin inspiroivia puhujia ja valmentajia myynnin buustamiseen.

Uusi aikakausi vei meidät uuden äärelle, josta kiitos rohkeille ja päättäväisille asiakkaillemme – olemme kevään aikana puhujien kanssa saaneet kokeilla miten rakennetaan vaikuttavaa puhetta verkossa, miten inspiroida kuulijoita tarinoillaan diginä.

Hybriditapahtumat tai webinaarit eivät sinällään ole mikään uusi juttu, globaalit yritykset, monissa eri paikoissa lokaalisti toimiville tiimeille tämä on tuttua toimintaa. Vuosia on jo tehty live-tapahtumien ohessa live striimejä ja erilaisia tallenteita ja etälähetyksiä. Uutta on näiden toteuttamiseen tulleet eri mahdollisuudet tuoda syvyyttä ja tarjontaa siihen, miten pitää kuulijat herkeämättä seuraamassa etälähetystä alusta loppuun. Nyt tilanteen ollessa ennustamaton x-aikaa, ovat tapahtumat riippuvaisia digitoteutuksista ja siksi suunnittelemme kaiken varalta asiakkaiden kanssa syksyyn kaikki tapahtumat osin tai kokonaan virtuaalitapahtumiksi.

Tässä uudessa tilanteessa, keskitymme siihen mikä on pysyvää. Laadukas sisältö. Teemmepä sitten virtuaalitapahtumaa, webinaaria, etäluentoa – meidän asiantuntijuuttamme on valjastaa tehtävään nyt ja aina sopiva puhuja, joka on yritykselle bisneskriittistä ja tähtää kehittymiseen tai kasvuun.

”Asiakaskeskusteluissa keskiöön on noussut inspiraation tarve, elämyksellisyys ja toiveikkuus.”

Nyt on halua kuulla tarinoita uskosta unelmiin.

Syksyn tapahtumia mietitään nyt. Asiakaskeskusteluissa keskiöön nousevat inspiraation tarve, elämyksellisyys ja toiveikkuus, nyt on halua kuulla tarinoita uskosta unelmiin. Tämä aika on tuonut esiin ne taistelijayritykset, jotka tiimeinä menevät myrskyn läpi, toinen toistaan tukien ja uskoa valaen – myös ne yritykset, jotka pakonkin sanelemana ovat joutuneet saattelemaan tiimit ei toivottuun tilaan. Yhtä kaikki, meidän työmme on auttaa ja kuunnella näitä tiimejä, ja yhdessä ratkoa miten ja mitä tarvitaan kun alkaa uusi kausi.

Olen jutellut myös monen kokeneen puhujan kanssa, ja moni heistäkin on kokenut, ja miettinyt, miten innostaminen ja vaikuttaminen onnistuisivat parhaiten verkossa – ja voiko puhe toimia ylipäätään verkossa. Palaute tämän kevään osalta järjestetyistä etätapahtumista ja webinaareista sekä live striimeistä on ollut pelkästään hyvää. Joskin sen paras anti, eli yhdessä kokeminen vaatii nyt niin puhujalta kuin kuulijajoukoltakin vähän enemmän. Yhdessä voimaantuminen, viihtyminen, liikuttuminen, jännittäminen, oivaltaminen eivät ole poissa. Etätapahtumat ja verkossa tapahtuvat kokoukset ovat tulleet jäädäkseen, ja niin on online keynotet ja verkossa vaikuttavat puhujatkin –  tähän asti kaikki on ollut kaikille aika uutta, joka on myös otettu hyvin vastaan.

Tässä mieleeni tulleet muutamat parhaat ideat teille, mitä me ja asiakkaamme olemme näinä poikkeuksellisina aikoina toteuttaneet:

  1. Puhujan live-vierailu viikottaisessa etäpalaverissa yllätyksenä omalle tiimille.
  2. Virtuaalinen henkilöstötapahtuma, johon osallistui livenä tunnettu tarinankertoja ja suosittu inspiraattori.
  3. Johtajien etäkokous, johon osallistui sparraamaan mies kaukaa merten takaa. Inspiraatiohetki ennen varsinaista sisäistä omaa asiaa.
  4. Maailman luokan puhujan, artistin kanssa vietetty ekslusiivinen Q&A tuokio. Kansainvälisten puhujien käyttäminen live striimeissä on nyt suosittua.
  5. Valoa kohti -tapahtumamme maaliskuussa, jolla luotiin uskoa ja yhteisöllisyyden tunnetta

Jutellaan lisää yhdessä, mitä voisimme toteuttaa teidän kesäpäiviin ja syksyn tapahtumiin.  Stay Tuned!

Kiitokset meidän positiivisille puhujille, joiden kanssa tätä työtä on ihan parasta tehdä. Tekisi mieli jo kertoa mitä uutta olemme tuomassa markkinoille, mutta siitä kuulette ensi viikolla lisää.

Kauan eläköön puhe – puhe yhdistää ihmiset!

Terkuin,
Suski


Artikkelin on kirjoittanut MySpeakerin myyntijohtaja Susanna Suorsa. 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!