ANssi rantanen

Kasvun ajattelutapa ja kyky johtaa itseään ovat tämän hetken tärkeimpiä menestystekijöitä.

Uuden ajan kasvukulttuuri on yhdistelmä jatkuvaa eksperimentointia ja epäonnistumisista oppimista. Kuinka johtaa itseään ja onnistua työssä tulevaisuudessa? Miten kasvun ajattelutapa auttaa epävarmuuden keskellä? Entä mitä voimme oppia maailman parhailta tiimeiltä ja kuinka viedä opit käytäntöön omaan toimintaamme?

Tämän hetken kysytyimpiin bisnespuhujiin lukeutuva, Nordic Business Forumin puhujakilpailun vuonna 2019 voittanut kasvustrategi Anssi Rantanen vastaa kysytyimmissä puheenvuoroissaan suoraan näihin tämän hetken pinnalla oleviin kysymyksiin.

Kokosimme tähän uutiskirjeeseen Anssin ajatuksia kasvusta, innovaatioista ja muutoksessa menestymisestä. Hänen puheitaan yhdistää ajatus siitä, miten me voimme yksilöinä, tiimeinä ja organisaatioina tulla paremmiksi versioiksi itsestämme – kehittämällä toimintaamme ja ajatteluamme.

Inspiroivia lukuhetkiä!

MySpeakerin tiimi

 

Toimi näillä opeilla, kuten maailman menestyneimmät tiimit!

”Voimme saada aikaan enemmän kuin uskommekaan, kun olemme kyvykkäitä muutokseen.” – Anssi Rantanen

1.Tutustu ja vaali kasvun ajattelutapaa toiminnassasi. Kasvun ajattelutapa on asenne, missä ihminen uskoo siihen, että pystyy aina kehittämään omia taitojaan sekä näkee epäonnistumiset oppimismahdollisuuksina. Teknologia kehittyy ja maailma muuttuu – kasvun ajattelutapa on tärkein menestystekijämme tulevaisuudessa.

2. Rakenna tiimisi kanssa psykologista turvallisuutta. Näin jokainen tiimin jäsen kokee voivansa tuoda ideoita esiin, sanoa rehellisesti mitä ajattelee ja ottaa riskejä, tietäen tiimin olevan tukena. Jos haluamme saada aikaan asioita, tiimissä on oltava psykologisesti turvallinen ilmapiiri.

3.Luovu performanssikulttuurista ja rakenna oppimisenkulttuuri. Enemmän ja nopeammin tekeminen, pelkkiä lukuja sokeasti tuijottaen, ei välttämättä ole kestävää kasvua. Sen sijaan olisi tähdättävä oppimisenkulttuuriin jatkuvaan kehittämiseen. Parhaissa tiimeissä vallitseekin voimakas oppimisenkulttuuri, jossa arvostetaan eniten oppimista – yhtälailla onnistumisten kuin epäonnistumistenkin kautta. Tiimit, joissa opitaan eniten, menestyvät parhaiten

 


”Erinomainen preesens ja elekieli. Sisältö oli herättelevää, myös konkretiaa tuli! Todella pätevä ja kattava setti. Terveiset: Kiitos Sonja buukkauksesta ja Anssi loistavasta webinaarista.”


 

”Maailman nopeimmin kasvavat yritykset luottavat uuden ajan kasvukulttuurin voimaan. Psykologinen turva, autonomia ja epäonnistumisista oppiminen nousevat keskiöön tulevaisuuden menestyvissä tiimeissä.”

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen ja kasvustrategi, joka nousi yhdeksi suomalaisen liike-elämän kysytyimmistä puhujista voitettuaan Nordic Business Forum -tapahtuman puhujakilpailun keväällä 2019. Uransa aikana Anssi on tutkinut ja saanut itse kokea, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat niin myynnin, markkinoinnin kuin tiimihengenkin ja johtamisen pelikentillä.  Anssi jakaa oppejaan yleisöille inspiroivasti, yhdistäen tutkitun tiedon ja omakohtaiset tarinat kokonaisuudeksi, josta yleisö saa konkreettisia välineitä oman työnsä ja osaamisensa kehittämiseen.

Anssin kysytyimmät luennot:

  • Uuden ajan kasvukulttuuri: mitä voimme oppia maailman nopeimmin kasvavilta yrityksiltä?
  • Miten globaalit edelläkävijäyritykset pysyvät innovatiivisena?
  • Motivaation viisi pilaria – tiimien ja yksilöiden johtaminen edelläkävijäyrityksissä
  • Johtaminen etäaikana: mitä voimme oppia yrityksiltä, joille etätyö on aina ollut ‘normaali’?
  • Federer, Woods ja muut menestyjät – kuinka viedä itsensä johtaminen seuraavalle tasolle?
  • Miten itsensä johtamisesta saa kaiken irti etäaikana?

Anssin puheenvuorot sopivat erinomaisesti tapahtumiin, joissa etsitään uusia kulmia kasvun luomiseen sekä inspiraatiota ja konkretiaa innovatiivisuuteen. Anssi suuntaa luentonsa toiveiden ja kohderyhmän mukaan niin yksilö- ja tiimitasolle kuin johtajille ja esihenkilöillekin.

 

Anssin luennot ovat organisaatioille, joissa halutaan kehittyä, kasvaa ja ottaa haltuun tulevaisuuden tärkeimmät menestystekijät.

Oppimaan oppimisen, kasvun ajattelutavan ja tulevaisuuden työelämätaitojen vieminen osaksi jokapäiväistä tekemistä on tulevaisuuden menestyksen määrittävä tekijä.

Tapa, jolla Anssi luennoillaan yhdistää näkemyksensä tulevaisuudesta ymmärrykseen skaalautuvan kasvun tekijöistä, teknologian hyödyntämisestä ja ihmisyydestä, herättää yksilöt, tiimit ja yritykset katsomaan omaa potentiaaliaan uudesta näkökulmasta. Anssi rohkaiseekin jokaista kokeilemaan rohkeasti, päättämään ketterästi ja oppimaan jatkuvasti.

Ota askel kohti uutta kasvua ja tilaa Anssi puhumaan tiimillesi!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!