Muuttuva maailma – Merkityksellisen työelämän jahti – Jenni Rajahalme

Olemme saaneet työelämään milleniaalisukupolven, jota itse kutsuisin MIKSI-sukupolveksi. Heillä on valtava määrä kysymyksiä, mikä pakottaa meidät etsimään niihin vastauksia, halusimme tai emme.

Miksi teemme näitä asioita? Miksi teemme asiat juuri näin? Miksi olemme olemassa? Miksi minulla on tällainen rooli?

”Enää ei riitä vastaukseksi: ”Näin on aina tehty.” Itsensä keksiminen uudelleen on rankkaa, mutta sen arvoista.”

 Työyhteisöissä tarvitaan uudenlaista kykyä ymmärtää erilaisuutta ja uutta aikaa. Tärkeä kysymys kuulukin: Miten tätä MIKSI-sukupolvea johdetaan? Tämä sukupolvi haluaa olla luomassa hyvää, parempaa maailmaa. Siinä maailmassa ihmiset ovat suvaitsevaisia, vastuullisia ja tuotteliaita. Kaikilla on paikkansa ja jokainen ansaitsee tulla ymmärretyksi.

Esimiehet ja johto tarvitsevat uudenlaisia missioita ja visioita. Menestyäksemme tarvitsemme eletyn elämän antaman kokemuksen sekä nuoremman sukupolven kyvyn ajatella uudella tavalla. Merkityksellinen työ on jokaisen haave.

Vastataksemme haasteeseen, on yritysten ja yhteisöjen kyettävä sanoittamaan uudella tavalla tekemistään. Luoda tarina, jonka osaksi kaikki haluavat tulla.


Artikkelin on kirjoittanut Jenni Rajahalme, viestintätoimisto Kumppanian perustajaosakas ja asiantuntija.  Jenni puhuu yleisöille milleniaalien johtamisesta, viestinnästä sekä työn merkityksellisyydestä.

Tämä artikkeli on osa ”Muuttuva maailma” -julkaisuamme, joka kokoaa yhteen kuudentoista puhujan, oman alansa suunnannäyttäjän rohkaisevia ajatuksia tulevaisuudesta, muutoksesta ja mahdollisuuksista.

Voit ladata koko julkaisun itsellesi tästä.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!