Uusi vuosi, jaksava henkilöstö – miten tukea tiimin hyvinvointia?

Toimiva työyhteisö on hyvinvoiva, jonka jaksamisesta pidetään huolta ympäri vuoden. Hyvinvoinnin ylläpito on tärkeää ja aiheen pariin onkin hyvä palata säännöllisin väliajoin.Hyväksi havaittu konsepti on tarjota tiimille kerran kuukaudessa luento inspiroivan puhujan johdolla hyvinvointiin liittyen ja tämä onnistuu hyvin myös virtuaalisesti.

Tutustu MySpeakerin suosittuihin hyvinvointipuhujiin, jotka antavat yksilö- ja yhteisötasolla tiimeille pitkäkestoista buustia ja motivaatiota itsestä huolen pitämiseen. Miltä nämä aiheet kuulostaisivat tiiminne hyvinvoinnin tueksi?

Hyvää alkanutta vuotta toivottaen ✨
MySpeakerin tiimi

 

Nukkumalla menestykseen!

Henri Tuomilehto

Unilääkäri Henri Tuomilehto on tutkinut unta 15 vuoden ajan, unen vaikutuksia terveyteen ja sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä.

Lue lisää Henristä!

 

Aivojen hyvinvointi modernissa työympäristössä

Mona Moisala

Psykologian tohtori Mona Moisala on aivojen asiantuntija, jonka tavoitteena on tehdä aivotutkimuksesta kaikille ymmärrettävää.

Lue lisää Monasta!

 

Terve, tehokas ja merkityksellinen työelämä

Jaakko Sahimaa

Organisaatiopsykologi ja tuotantotalouden diplomi-insinööri Jaakko Sahimaa puhuu työn merkityksellisyydestä, empatiasta työelämässä ja ihmillisestä tehokkuudesta.

Lue lisää Jaakosta!

 

Vastoinkäymisten hyväksyminen ja entistä vahvempana ylös nouseminen

Ulrika Björkstam

Resilienssivalmentaja Ulrika Björkstamin kutsumuksena on olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena ja jossa mielen hyvinvointiin panostetaan yhtälailla kuin nyt panostetaan fyysiseen hyvinvointiin.

Lue lisää Ulrikasta!

 

Hyvinvoinnin priorisointi ympäri vuoden eri elämäntilanteissa

Joni Jaakkola

Voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija ja tietokirjailija Joni Jaakkolan humoristinen ja jämäkkä mutta silti ihmisläheinen valmennusfilosofia tiivistyy Väkevä elämä – Viisaampi mieli – Vahvempi keho -mantraan.

Lue lisää Jonista!

 

Itsensä johtaminen mielen pelikenttien avulla

Eeva Jaakonsalo

Mielen pelikenttä on malli, jonka avulla voidaan vähentää kuormitusta ja rakentaa menestyvä tiimi. Eeva Jaakonsalon koulutus mielen pelikentistä on erinomainen apuväline itsensä johtamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen.

Lue lisää Eevan koulutuksesta!

 

Kuka on sinun suosikkipuhujasi? Anna äänesi MySpeaker of the Year -ehdokkaille!

MySpeaker of the Year

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. MySpeaker of the Year -ehdokkaat ovat kaikki eri tavoin herätelleet yrityksiä, organisaatioita ja julkista sektoria havainnoimaan ympärillä olevia ilmiöitä  ja reagoimaan nopeasti muutoksiin sekä ajattelemaan asioita uudella tavalla haastaen samalla itseään.

Vaikuta nyt! Voit antaa äänesi yhdelle valitsemallesi ehdokkaalle jokaisesta kategoriasta, joka ansaitsisi mielestäsi tunnustuksen merkityksellisestä työstään tulevaisuuden kehittämisessä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.2.2022 saakka.

Lue lisääMySpeaker of the Year!

 

MySpeakerin Studiossa toteutat kaikki tapahtumanne | Vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio

MySpeaker Studiossamme  digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme!

Katso MySpeakerin Studion esittelyvideo!

 

Haluatko saada lisää ideoita tai etsitkö vaihtoehtoja tiiminne hyvinvoinnin tueksi?

Me tunnemme puhujat, juontajat ja valmentajat – ja tiedämme mistä nyt puhutaan sekä mitkä teemat tulevat olemaan seuraavaksi pinnalla.  Yhdistämällä tapahtumanne tavoitteet ja toiveet meidän tietämykseemme siitä, mitkä ovat tulevaisuuden trendit tapahtumien sisällöissä, onnistumme yhdessä luomaan seuraavasta tapahtumastanne kokonaisuuden, joka puhuttelee, vaikuttaa ja jättää muistijäljen.

Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!