Uusia formaatteja tapahtumiin

Uusia formaatteja tapahtumiin

Kohtaamisten merkitys korostuu entisestään tänä päivänä, kun työntekotavat ovat monelta osin digitalisoitavissa. Webinaarit ovat suosittuja oman osaamisen kehittämiseen, etätyö on monessa organisaatiossa arkipäivää, ja siten tiimityöskentely on saanut uudenlaisia haasteita.

Tiimityöskentelyssä on kyse onnistuneista kohtaamisista. Onnistunut kohtaaminen vaatii läsnäoloa. Silloin kun kohdataan on keskeisen tärkeää olla läsnä. Kun on läsnä on valmis oppimaan jotain uutta, kokemaan kasvua ja kehittymään.

MySpeaker yhteistyössä Hanna Brotheruksen ja Mikko Kuustosen tuottaa uudenlaisia kokemusformaatteja tapahtumiin. Tässä toteutuu uudenlainen elämyksellinen kokonaisuus, jonka keskiössä on kommunikaatio sekä läsnäolon ja merkityksellisyyden ymmärtäminen.

Taiteilijapariskunta kuljettaa intensiivisesti yleisöään tarinoiden, kuvien ja toiminnan kautta. Työskentely kyseenalaistaa arkisen ajattelumme itsestäänselvyyksiä ja toimintamalleja sekä yksilötasolla että yhteisöissä. Tarkastelussa ovat konkreettisin esimerkein sanaton viestintä, opitut reviirimallit sekä ympäröivän tilan vaikutus käyttäytymiseemme.

Mikko Kuustonen aloittaa supersuositun Ylen Suomi LOVEn juontajana. Kuustonen on myös Nelosen hervottoman Hyvät ja huonot uutisten vakiopanelisti. Uudet jaksot starttaavat keväällä 2019.

Mikko Kuustonen on myös lauluntekijä, esiintyvä artisti. Hän on julkaissut 13 sooloalbumia sekä lukuisia yhteislevytyksiä.  Kuustonen on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeuksien puolustajana kirjoittaen, luennoiden ja tuottaen tv-dokumentteja kehitysmaista. Kuustonen on myös toiminut  YK:n hyväntahdon lähettiläänä.

Hanna Brotherus on tanssija, ohjaaja ja koreografi joka kuuluu kiistatta suomalaisen tanssitaiteen kärkinimiin. Hän on vahvan omaääninen, taiteellisesti tinkimätön ja poikkeuksellisen uusiutumiskykyinen tekijä, jonka töille on leimallista tiedostava ja ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin pureutuva näkemys.

Hanna Brotherus on yhteisöllinen ja yhteiskunnallinen näyttämötaiteen edelläkävijä, jonka kyky yhdistää eri ihmisryhmiä ja yhteistyökumppaneita on omaa luokkaansa.

Kysy lisää MySpeakerista ennennäkemättömiä formaatteja tapahtumiin.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!