Virtuaalitapahtumat

MySpeaker tarjoaa laadukkaan puhujasisällön ja tekniset ratkaisut digitaalisiin luentoihin, valmennuksiin ja tapahtumiin.

Digiratkaisut ovat nyt olennainen osa luentojen, työpajojen, koulutusten ja tapahtumien järjestämistä.
Tapahtuman järjestäminen digi- tai hybridimuodossa tuo lisää vaatimuksia ja samalla mahdollisuuksia niin järjestäjille, puhujille kuin osallistujillekkin.

Hyvin toteutettu digitapahtuma levittää motivaatiota ja inspiraatiota osallistujalle riippumatta siitä, missä he ovat  aikana. Miltä digitaalinen asiakastapahtuma voi näyttää? Kuinka luoda interaktiivisuutta ja osallistumista? Kuinka motivoida kuulijaa, pitää keskittymiskyky yllä ja luoda yhteisöllinen kokemus verkon välityksellä?

Teemme yhteistyötä videotuotantoyhtiö RajuLiven kanssa tuottaaksemme asiakkaillemme korkealaatuisia digitaalisia ratkaisuja. Olemme auttaneet asiakkaitamme muun muassa digitaalisissa asiakastapahtumissa ja After Work -tapahtumissa, johtoryhmien työpajoissa, webinaareissa ja suurissa live-striim luennoissa, joissa on ollut jopa useita tuhansia katsojia.

Live-, digi- vai hybriditapahtuma?

Livetapahtumat ja kokoukset:  Tiimien, johtoryhmän ja asiakkaiden kanssa pienessä ryhmässä järjestettävät kokoontumiset uudet turvallisuuskäytännöt huomioiden.

Hybiriditapahtumat: Hybriditapahtuma yhdistää live- ja digitapahtumien parhaat puolet. Pieni määrä osallistujista on paikan päällä kokemassa tapahtuman ja osa osallistuu tapahtumaan verkon välityksellä. Hybriditapahtumat ovat tehokas ja vaikuttava keino järjestää erilaisia tapahtumia, tiimipäiviä sekä vuosittaisia juhlia henkilöstölle.

Digitapahtumat:  Digitapahtumat kokoavat osallistujat yhteen, määritetyn teeman ääreen oppimaan uutta ja inspiroitumaan. Digitapahtumissa sisällön & hyvän käsikirjoituksen merkitys korostuu ja toteutustavan on oltava osallistava.

Kuinka järjestät onnistuneen digitapahtuman? Lue artikkeli!

Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun tapahtumasi toteuttamiseksi