Helena Åhman & Jussu Pöyhönen Banneri

Helena Åhman & Jussu Pöyhönen - Puhuja

Työpsykologian Tohtori & Singer-songwriter

Palkittu puhuja, kirjailija ja johdon sparraaja, työpsykologian tohtori (TkT) Helena Åhman on juuri julkaissut uuden kirjan Keskusteluälykkyys painetilanteissa (Alma Talent), joka auttaa johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita toimimaan vaativissa keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa. Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita. Helena on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin Suomen parhailta neuvottelijoilta, sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä. Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter, suosikkiartisti Jussu Pöyhönen taas on perehtynyt samoihin teemoihin musiikin kautta.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan ja kokemaan ainutlaatuinen Helenan ja Jussun inspiroiva yhteisesitys. Helenan ja Jussun yhteispuheen aikana saat näkemyksiä, ajatuksia, keinoja ja näköaloja keskusteluälykkyydestä ja tunnerohkeudesta vaativissa keskusteluissa sekä puheen että musiikin voimin. Musiikin ja puheen yhdistelmä aktivoi kuulijoiden aivoja monipuolisesti, synkronoi heidät samaan tilaan ja vetoaa heidän aisteihin.

Esitys herättää voimakkaita tunteita ja antaa työkaluja siihen miten voimme suoriutua parhaiten haastavissa ja paineisissa keskusteluissa sekä miten osaamme ottaa vastapuolen parhaimmalla mahdollisella tavalla huomioon.

Teemat: Keskusteluälykkyys ja tunteiden kohtaamisen taito

Helena Åhman & Jussu Pöyhönen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Kommunikaatio & Vuorovaikutus