Lorenz-Backman-Bannerikuva-1.jpg

Lorenz ”Lore” Backman - Puhuja

Seremoniamestari

Lorenz Backman tekee luentoja, koulutuksia ja mielenvalmennuksia. Hän on myös arvostettu juhlien seremoniamestari ja seminaarien juontaja.

Voiko kuka tahansa olla menestyjä? Voisinko kohdata yleisön ja tuntemattomat ihmiset rohkeasti omana itsenäni? Miten jaksaisin paremmin töissä? Miten saan parisuhteeni kukoistamaan? Näihin kaikkiin on ajatuksia ja oivalluksia Lorella tarjottavanaan.

Loren luennoilla voit vapauttaa itsesi kukoistamaan omana itsenä ilman jännitystä tilanteessa kuin tilanteessa. Me kaikki painimme samojen päivittäisten haasteiden kanssa, mutta toiset ovat saaneet jo lapsuudessa paremmat välineet käyttöönsä kuin toiset. Koskaan ei ole kuitenkaan myöhäistä aloittaa. Kuka tahansa voi olla menestyjä, jos vain haluaa ja on valmis tekemään töitä sen eteen. Pitää vain olla nälkää ja himoa tarpeeksi.

Lorenz Backman tekee luentoja, koulutuksia ja mielenvalmennuksia. Hän on käynyt useita koulutuksia, kursseja, ahminut alan kirjallisuutta ja ennen kaikkea havainnoinut ja muuttanut omia käyttäytymismalleja. Jotta me muut pääsisimme helpommalla, Lore haluan auttaa sinua onnistumaan ja löytämään sisäiset voimavarasi, jotta sinulla olisi aina käytössään paras versio itsestäsi. Vasta kun on tehnyt tutkimusmatkan itseensä, voi ymmärtää muita ihmisiä himpun verran paremmin

Teemat: Työhyvinvointi | Kehonkieli vuorovaikutuksessa | Uskalla olla oma itsesi | Vapaudu jännittämisestä

Lorenz_Backman_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Hyvinvointi & Terveys | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Oppiminen