Evento Awards

Evento Awards & MySpeaker

Evento Awards palkitsee tapahtuma-alan parhaimmiston jo seitsemättä kertaa. Yhteistyö puhujatoimisto MySpeakerin kanssa lisää puhuja-alan painotusta tänään käynnistyvässä kilpailussa: 20 palkinnosta peräti kolme jaetaan parhaalle puhujalle.

– Tapahtuma-alan kasvaessa kasvaa myös laadukkaan tapahtumasisällön merkitys. Kun tapahtumia on tyrkyllä joka sormelle, voi osallistujista kilpailla vain sisällöllä, sanoo tänään käynnistyvää Evento Awards -kilpailua järjestävän Evento-lehden liiketoimintajohtaja Nina Harlin.
– Entistä spesifimmät sisältövaatimukset näkyvät puhujabisneksen nousujohteisessa kehityksessä. Onkin vain luonnollista, että puhujat lohkaisevat tästä lähtien suuremman osan myös tapahtuma-alan johtavasta kotimaisesta kilpailusta.
Puhujatoimisto MySpeakerin toimitusjohtajan Johan Sjöstrandin mukaan puhujat eivät aikaisempina vuosina ole saaneet Evento Awardsissa koko sitä huomiota ja kunniaa, jonka he nykypäivänä ansaitsevat.
– Kumppanuutemme myötä tilanne korjaantuu ja puheen sisältö nousee fokukseen. Uudet palkinnot nostavat esiin myös sen, kuinka paljon erilaisia puhujia markkinoilla on, Sjöstrand huomauttaa.

Kolme puhujapalkintoa:

Evento Awardsin ja MySpeakerin kolmivuotinen yhteistyö nostaa puhujat esille kaikkiaan kolmessa kilpailukategoriassa.
Tarinankertojana palkitaan vaikuttava, inspiroiva ja motivoiva puhuja, joka muuttaa pysyvästi kuulijansa elämää omakohtaisten tarinoiden ja kokemusten kautta. Muutoksentekijä on puolestaan oman alansa edelläkävijä, jonka puhe haastaa kuulijoita yllättävillä näkökulmilla. Globaalin vaikuttajan palkinto ojennetaan kotimaiselle puhujalle, jonka aihe koskettaa ja vaikuttaa maailmanlaajuisesti.
– MySpeakerin toiminnan ydin on mahdollistaa muutokseen motivoiva, kipinöivä kohtaaminen puhujan ja kuulijan välillä. Siksi on luontevaa, että uusi kumppani ojentaa auttavan kätensä myös Evento Awardsin ehdokasasettelussa, Harlin ja Sjöstrand toteavat.
Tänään avautuneella Evento Awards -kilpailusivustolla on jokaiseen puhujakategoriaan ehdolla 11 puhujaa, joita yleisö voi äänestää. Lisäksi mukaan voi ehdottaa omia suosikkejaan. Finaaliin nousee jokaisesta kategoriasta kolme kilpailijaa.
– Tapahtumat ja henkilökohtaiset kontaktit ovat vaikuttavin tapa kohdata ihmisiä sähköisessä nykymaailmassa. Yhteistyöllä toivomme herättelevämme tapahtumajärjestäjiä ja -yleisöä ymmärtämään, kuinka kriittinen merkitys vaikuttavalla puheella on onnistuneen tapahtuman ytimessä, Harlin ja Sjöstrand summaavat.

Evento Awards on Suomen ainoa valtakunnallinen tapahtuma-alan kilpailu, joka palkitsee koko laajan alan parhaat osaajat. Kilpailun järjestää tapahtumien, kohtaamisten ja elämysten ammattilehti Evento, joka toimii kilpailun puolueettomana alustana, mediakanavana ja ammattitaidon esiin nostajana.

MySpeaker on viime syksynä toimintansa aloittanut puhujatoimisto, jonka missio on nostaa puhuja-alan tunnettuutta ja arvostusta. Toimisto välittää satoja koti- ja ulkomaisia huippupuhujia mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin, minkä lisäksi se kouluttaa ja valmentaa uusia ja alalla jo toimivia puhujia.
Evento Awards -kilpailusivusto on avoinna osoitteessa www.eventoawards.fi. Tapahtuma-alan huiput ja tilaisuuksien napakympit palkitaan Helsingissä 26.3.2020.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!