Kuka olet Perttu Pölönen?

Kysyimme puhujalta Perttu Pölöseltä viisi kysymystä puhumiseen liittyen. Perttu on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista – informaatioteknologioista, disruptiosta, työelämästä, koulutuksesta ja vastuullisuudesta. Perttu on saanut erinomaista palautetta kyvystään herätellä ja ravistella yleisöään ajattelemaan isommin. Lue alta, kuinka Perttu päätyi puhumaan teemoistaan, mikä on palkitsevinta ammattipuhujan työssä ja mikä on ohje, jonka hän haluaa kuulijoilleen antaa.

1. Millainen puhuja olet?

Herättelevä. Jos puhuja ei innostu, ei innostu yleisökään.

2. Mistä teemoista puhut yleisöille ja miksi nämä teemat on sulle tärkeitä?

Puhun sellaisista teemoista, joista mielestäni ei keskustella riittävästi. Olen vuosien varrella puhunut työelämästä, tulevaisuuden taidoista, disruptiosta, identiteetistä, vastuullisuudesta ja tulevaisuudesta ylipäätään. Tulevaisuus on aihe, jota voi lähestyä hyvin monesta eri näkökulmasta.

3. Unohtumattomin puheenvuorosi?

Minut pyydettiin puhumaan Bangkokiin noin sadalle Thaimaan suurimman yrityksen johtajalle. Se oli ainutlaatuisen arvokas tilaisuus oppia toinen toisiltamme. Lähes kaikki johtajat olivat noin 40 vuotta minua vanhempia, mutta kuuntelivat korva tarkkana, mitä minulla oli sanottavaa.

4. Jos saisit antaa vain yhden elämänohjeen/neuvon yleisöllesi, mikä se olisi?

Maailmassa, missä voit olla mitä vain ja tehdä mitä vain… ole lempeä.

5. Mikä on parasta työssäsi ammattipuhujana?

Puhujan ammatti on todellisuudessa oppijan ammatti. Jos kerron itsestäänselvyyksiä, se on tylsää. Jos puhun liian astraktilla tasolla, se jää etäiseksi. Tarvitaan sopivasti molempia ja sen löytämiseksi pitää olla jatkuvasti ajan hermoilla. Tavoitteeni on oppia niin paljon kuin mahdollista ja luovuttaa se kaikki eteenpäin lavalla. Mitkä kysymykset ansaitsevat tulla kysytyksi juuri nyt?

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!