Motivaatiopuhuja

Motivaatiopuhuja

Mikä on motivaatiopuhuja?

Motivaatiopuhuja, joka tunnetaan myös nimellä inspiroiva puhuja, on henkilö, joka pitää puheita tarkoituksenaan motivoida tai inspiroida yleisön ihmisiä. Tyypillisesti motivaatiopuhujalla on mainetta keskusteltavana olevan aiheen asiantuntijana ja hän rohkaisee yleisöä tarkastelemaan asioita eri näkökulmasta ja kiinnittämään enemmän huomiota omiin kykyihin ja kykyihin.

 

Lähes kaikki motivaatio-puhujat yhdistävät oman henkilökohtaisen kokemuksensa yleisöön, mikä tarkoittaa, että he voivat tulla mistä tahansa taustasta ja käyttää tätä tietoa muiden inspiroimiseen. Kaikki eivät arvioi merkittäviä elämäkokemuksiaan selvittääkseen, voivatko kokemukset olla hyödyllisiä muille. Motivoiva puhuja pohtii jatkuvasti omaa elämäänsä nähdäkseen, mistä tiedoista olisi hyötyä heidän yleisölleen tai asiakkailleen. He puhuvat monissa paikoissa, kuten kouluissa, yrityshuoneissa, yhteisökeskuksissa ja konferensseissa.

Motivaatiopuhujan perimmäinen tavoite on muuttaa ihmisiä perusteellisesti tunne- ja / tai henkisellä tasolla ja auttaa heitä tekemään jonkinlainen ammatillinen tai henkilökohtainen muutos elämässään ja itsessään. Tony Robbins on muun muassa erittäin tunnettu tästä. Ihmisillä on luonnollisesti taipumus keskittyä kaikkiin ongelmiinsa, ja hyvä motivaatiopuhuja auttaa yleisöä keskittymään moniin mahdollisuuksiin, sen sijaan että nähdään vain huonot asiat/puolet.

Motivaatiopuhujat ovat yleisesti mukana kun puhujalta halutaan esimerkiksi henkilökohtaista- tai liiketoiminnalista kehitystä.

Henkilökohtainen kehitys:

Tämä on puhujatyyppi, jota ajatellaan yleisimmin, kun ”motivoiva puhuja” mainitaan jossain. He inspiroivat ja ohjaavat kuulijoita etsimään tarkoitusta ja merkitystä elämässään. He voivat puhua motivaatiosta, inspiraatiosta tai vastoinkäymisen voittamisesta, mikä puolestaan ​​auttaa kuulijoita toimimaan ja näkemään maailman tai tilanteen uudesta näkökulmasta.

Liiketoiminnan kehitys:

Tämän tyyppiset motivaatiopuhujat tarjoavat rohkaisua ja opastusta eri tasoilla toimiville yritysryhmille, aina myyntihenkilöistä toimitusjohtajiin. Liiketoiminnan motivaatiopuhujilla on yleensä kokemusta liiketoiminnasta ja he voivat jakaa omat tarinansa menestyksestä (ja epäonnistumisesta). He viljelevät innostusta, auttavat ryhmiä kehittämään yhteistä tarkoitusta ja innostavat heitä parantamaan työtään.

Tunnettuja motivaatiopuhujia:

Pata Degerman | Bear Grylls | Emma Kimiläinen | Robson | Arman Alizad

Suunnitteletko tilaisuutta?

Anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sopiva motivaatiopuhuja sinun tilaisuuteesi. Voit ottaa meihin yhteyttä täältä, lähettämällä sähköpostia [email protected] tai soittamalla meille +358 10 4118 555. Let’s Talk!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!