Puhe yhdistää ihmiset -Virtuaalitapahtumat, etälähetykset ja osallistavat webinaarit kohtaamisiin

Puhe yhdistää ihmiset. Rakennetaan yhdessä kohtaamiset ja tuki yhteisöllisyyteen ja keskustelukulttuuriin vastuullisesti. Meiltä saat parhaat puhujat ja kiinnostavan ohjelmasisällön kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja digitaalisiin kohtaamisiin.

Virtuaalitapahtumat, etälähetykset ja osallistavat webinaarit kohtaamisiin

Toteutamme kohtaamiset ajankohtaisin aihein nyt myös virtuaalisesti etälähetyksinä. Välitetään ja jatketaan keskustelua kevään aika digitaalisin keinoin. Kysy meiltä vaikuttava puhesisältö live striimeihin ja webinaareihin.

Joustavan siirtomahdollisuutemme ansiosta tapahtuman puhujasisällön suunnittelu on turvallista

Tapahtumien järjestäminen on parhaimmillaan suuritöinen, väkeä ja aikaa sitova investointi sekä taloudellinen panostus, jolla on tavoite ja toive konkreettisista tuloksista. Huolellinen suunnitteleminen on 80% kokonaisuudessaan onnistuneesta tapahtumasta. MySpeakerin tiimi auttaa sinua löytämään parhaat puhujat, juontajat ja valmentajat tapahtumaasi.

Kuten viime päivät ovat osoittaneet, kaikkeen emme voi silti varautua, mutta MySpeakerin takaama sovittujen toimeksiantojen siirtomahdollisuudet ovat todella joustavat ja ulottuvat 12 kk päähän. Yhdessä – yhteistyöllä takaamme onnistuneen tapahtuman oikeaan hetkeen.

Syksyn tapahtumat ja seminaarit suunnitellaan nyt

Syksy on perinteisestikin tapahtuma-alalla vilkasta. Lomakauden jälkeisiin kick offeihin kuuluvat inspiraatiopuheet ja motivaatioluennot. Syksyn startti tehdään myös asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa verkostoituen. Nyt on hyvä aika jutella meidän kanssa, ja suunnitella ohjelmaa syksyn tilaisuuksiin. Varmistetaan yhdessä, että kausi avataan teilläkin hyvässä yhteishengessä ja oikealla asenteella. Puhujavaraukset syksyn tapahtumiin kannattaa tiedustella ja tehdä jo nyt.

MySpeakerin huippupuhujat virittävät tunnelman, tuovat tarinoidensa kautta innostusta tiimeille ja työyhteisöille. Asiantuntevien puhujien johdolla koulutuspäivissä kehitetään osaamista ja saadaan uusia taitoja ja tekoja aikaan. Tutustu MySpeakerin kattavaan valmennustarjontaan.

Monien alojen suurimmat seminaarit ajoittuvat loppuvuoteen. Kansainvälisten konferenssien ohjelma rakennetaan ajankohtaisella puhujasisällöllä. Olemme aktiivisia kartoittaessamme koko ajan uusia päteviä puhujia. Ideoimme ja tuomme kiinnostavimmat heistä tärkein aihein erilaisiin tapahtumiinne.

MySpeaker on globaali puhuja- ja valmennusyhtiö. Tuomme tapahtumiin myös kansainvälisesti tunnetut puhujavieraat ja maailman arvostetuimmat keynote-puhujat. Meillä on asiantuntijatiimit Suomessa ja Ruotsissa. Let’s Talk!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!