Kickoff

Alkuvuoden kick-offit suunnitellaan nyt!

Starttaa tuleva vuosi tiimisi kanssa motivoituneena, hyvinvoivana ja oikealle taajuudelle viritetyllä asenteella. Alkuvuoden tapahtumissa tullaan kuulemaan inspiroivia puheita sekä luentoja, joissa syvennytään hyvinvointiin, jaksamiseen ja uupumisen ennaltaehkäisyyn. Yksi tärkeimmistä hyvinvointia tukevista tekijöistä on oman sisäisen motivaation, elämänhallinnan ja merkityksen löytäminen.

Juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen elämän suunnan. Aloitetaan alkuvuosi tsempaten tiimejämme! Olemme apunasi ideoimassa ja  toteuttamassa ensi vuoden virtuaalisia kick-offejanne sekä muita alkuvuoden tapahtumia.

Tsemppiä!
MySpeakerin tiimi

Motivoi tiimiäsi ja auta löytämään ILO.

Johannes Hatsolo

Motivoituneena kaikki on mahdollista.  Johannes “Hatsolo” Hattusen puheenvuorot saavat loistavaa palautetta energisyydestä, mukaansatempaavuudesta ja kuulijan ilon sekä motivaation vahvistamisesta. Johanneksen puheissa käsitellään onnistumista ja miten mahdollistat sen. Lisäksi pohditaan sitä, kuinka jokainen itse on vastuussa oman tekemisen tasonsa määrittämisestä – muistaen samalla, että lähes kaikki on mahdollista!

Hatsolo on yksi Suomen inspiroivimmista hyvinvointialan yrittäjistä ja puhujista. Hän motivoi kuulijoitaan rohkaisevilla ja koskettavilla tarinoillaan sekä kokemuksillaan levittäen ILON asennetta. Maailman kovimmissa breakdance -kisoissa mainetta niittänyt Johannes on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja. Hänen puheensa saavat kuulijan hyödyntämään omat erinomaisuudet ja pitämään työniloa yllä paineenkin keskellä ja löytämään motivaation omasta itsestä. Johannes tietää, että juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen koko elämän suunnan. Tämä on luento tiimeille, joissa halutaan nostaa tunnelmaa ja valaa asennetta alkavaa vuotta varten.

Vahvista työyhteisösi hyvinvointia ja kasvata sisäistä motivaatiota.

Hyvinvoinnista huolehtiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Samat tekijät, jotka auttavat yksilön kohti parempaa jaksamista ja hyvinvointia vievät tiimejä ja yrityksiä kohti hyvinvoivaa työyhteisöä. 

Lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmen uusi, kokonaisvaltaista hyvinvointia käsittelevät luennot ovat saaneet  asiakkailtamme mahtavaa palautetta eikä ainoastaan inspiraatiosta, vaan myös Emilian konkreettisista, omaan elämään helposti vietävistä keinoista oman hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Emilian inspiroivat puheenvuorot on suunnattu tiimeille, jotka haluavat parantaa hyvinvointia, tehostaa palautumista ja tehdä töitä inspiroituneina. Emilian motivoivat luennot antavat konkreettisia ideoita hyvinvoinnin kehittämiseen, inspiraation löytämiseen ja oman elämän rakennuspalikoiden äärelle pysähtymiseen. Nämä luennot ovat työyhteisöille, jotka haluavat saavuttaa tuloksia, kasvaa ja kehittyä yhdessä tiiminä.

Johda tiimisi seikkailuun, jossa rakennetaan syvää luottamusta.

Löytöretkeilijä Pata Degermanin motivoiva puhe vie kuulijan seikkailuun, jossa yhdistyvät tiimityö, luottamus ja asenteen voima matkalla kohti tavoitteita. – Viimeisen 25 vuoden ajan olen johtanut useita retkikuntia napa-alueilla ja eri viidakoissa. Olemme toimineet hyvin vaativissa olosuhteissa, joissa olemme kohdanneet pienempiä ja isompia kriisejä. Näillä matkoilla toimintatavat hioutuvat ja jo ennen matkalle lähtöä, on syvän luottamuksen oltava rakennettuna.

Yksi Patan puheiden tärkeimmistä viesteistä on rohkeuden merkitys elämässä. Kaiken uuden aloittaminen vaatii rohkeutta. Niin vaati aikoinaan ensimmäisen löytöretken toteuttaminenkin. – Me olemme jokainen täällä erittäin lyhyen ajan, ja mitä tapahtuu jos emme uskalla tehdä niitä pelottavilta tuntuvia asioita, jotka saattaisivat avata meille juuri ne mahdollisuudet joita tarvitsemme, herättää Pata pohtimaan.

Patan lääke pelkoon on ”Powerhour”, yksi tunti päivässä, jonka aikana ollaan rohkeampia, kuin oikeasti olemmekaan. Silloin jätetään jokainen pelko taakse ja keskitytään tekemiseen. Toimitaan pelosta huolimatta ja otetaan tärkeitä askelia kohti tavoitteita. 

Patan luento on suunnattu tiimeille, joissa kaivataan rohkaisua, motivaatiota, luottamuksen syventämistä ja hetkeä, jonka aikana saa irrottautua arjesta ja heittäytyä yhdessä seikkailuun.

-Yksi kovin viesti on, että työn on oltava hauskaa. Ja kuka siitä tekee hauskaa? Onko se pomo, joka tulee kertomaan, että hei tämän pitää olla hauskaa – ei. Se on meidän tiimi, me itse ja meidän ajatukset, Pata muistuttaa.

Johtaja – muistatko johtaa myös hyvinvointia ja ennaltaehkäistä uupumista?

Yksi tämän hetken kysytyimmistä puheenvuorojen teemoista on uupumisen ennaltaehkäisy ja hyvinvointia tukevat aiheet. Hyvinvoinnin tukeminen ja uupumisen ennaltaehkäisy on yhtälailla yksilön kuin koko työyhteisön vastuulla. Yksi aikamme suurimmista epidemioista on stressi, jonka vaikutuksia yksilö- ja yritystasolla ei voi vähätellä. Taidot, joita työelämässä tarvitaan: monimutkainen ongelmanratkaisu, yhteistyö, luovuus ja kyky yhdistellä asioita, ovat levänneiden ja fokusoitujen aivojen tuotoksia.

– Tärkein asia, josta meidän jokaisen on huolehdittava, on siis oma jaksamisemme. Kyky hallita omaa elämää on tärkeä tekijä stressinhallinnassa. Kyvyttömyytemme tarttua asioihin on kasvanut. Oman elämänhallinnan ja sitä kautta merkityksellisyyden lisäämiseen ei ole vippaskonsteja. Kyse on siitä, kuinka perusasiat viedään osaksi arkea, pitkänlinjan työelämän uudistaja Pekka Pohjakallio muistuttaa. 

Pekka antaa luennoillaan johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille avaimet hyvinvoinnin johtamiseen, uupumisen ennaltaehkäisyyn ja merkityksellisen elämän määrittämiseen. Pekan esitys antaa esimiehille konkreettisia työkaluja tiimin hyvinvoinnin johtamiseen sekä siihen, miten viedä nämä opit osaksi jaksamista tukevaa yrityskulttuuria. Pekan puheenvuorot inhimillistävät ja avaavat teemoja, joita jokainen äärimmäisen vaativaa työtä tekevä on itse miettinyt, mutta joita ei pohdita ääneen.

Pekka Pohjakallion hyvinvoinnin johtaminen -puheenvuoro käsittelee merkityksellisen elämän elementtejä, muuttuneen työelämän asettamia paineita, omia vahvuuksia, luovuutta ja innovointia sekä uupumuksen ennaltaehkäisyä. Pekka lähestyy teemoja omakohtaisten kokemusten sekä Hintsa Performancesta tuttujen oppien pohjalta.

Etsitkö joululahjoja tiimillesi? Anna tänä vuonna lahjaksi motivaatiota, inspiraatiota ja unohtumattomia tarinoita!

Anna työyhteisöllesi joululahja, joka antaa ajateltavaa, valaa innostusta ja inspiraatiota. MySpeaker Boost– videoluentosarjat kokoavat yhteen huippupuhujiemme opit ja tarinat. 

Joululahjoiksi suosittelemme näitä MySpeaker Boost -videoluentosarjoja:
 

  1. Arman Alizad – Armanin maailmaVideoillaan Arman vie katsojan mukaansa seikkailuihin maailmalla ja tarinoihin ihmisyydestä, ymmärryksestä, periksiantamattomuudesta sekä rohkeudesta. Tämä on tarina omiin unelmiin uskomisesta ja ymmärryksen merkityksestä.
    Lue lisää! 
  2. Madventures – Case Madventures: Näin harjoittelet uskaltamista – ja selviät muuttuvassa maailmassa. Madventures -kaksikon videoluentosarja vie katsojat unohtumattomalle seikkailulle vuorista viidakkoihin tuoden esiin rohkeuden, periksiantamattomuuden ja asenteen voiman. Videoluentosarjan jaksot boostaavat katsojan kykyä selvitä muuttuvassa maailmassa ja innostavat harjoittelemaan uskaltamista. Lue lisää! 
  3. Helena Åhman & Jussu Pöyhönen – Keskusteluälykkyys ja tunteiden kohtaamisen taito. Videoluentosarja vie katsojan keskusteluälyn ja tunteiden kohtaamisen taidon äärelle ainutlaatuisella tavalla – puheen sekä musiikin yhdistelmällä. Lue lisää!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!