Puheen voima

Puheen voima

Puhuja-alan kirkkaimmat tähdet ja monipuoliset tarinankertojat Helena Åhman (työpsykologian tohtori, Vuoden puhuja, palkittu tietokirjailija, dekkaristi ja valokuvaaja) ja Saimi Hoyer (palkittu matkailulähettiläs, hotelliyrittäjä, suosittu bisnespuhuja ja huippumalli) ovat yhdistäneet voimansa ja kutsuvat kuukausittain mielenkiintoisen miehen pohtimaan kanssaan ihmismieltä/jakamaan kanssaan tarinoita. Tule kokemaan ennennäkemätöntä viihtymistä upeissa Punkaharjun maisemissa!

Keväällä 2019 Helena, Saimi ja Puhuva mies-ilta johdattelee Sinut vaikuttavan puheen äärelle seuraavien miesten kera:

Huhtikuu
11.huhtikuuta VOIMA – matka mielen saloihin, Saimin ja Helenan vieraana FT Harri Gustafsberg, poliisin Karhu-ryhmän entinen operatiivinen johtaja ja mielen valmentaja. Helena, Saimi ja Harri puhuvat tässä illassa ihmismielen saloista, sen valtavista mahdollisuuksista, voimasta ja myös pimeästä puolesta – kukin omasta näkökulmastaan, yhdessä ja erikseen. Mitä ihmiselle tapahtuu paineen alla, ja miten hankalissa tilanteissa voi selviytyä?

Kesäkuu
13.kesäkuuta ROHKEUS, Saimin ja Helenan vieraana Suomen ainoa löytöretkeilijä Pata Degerman. Miltä tuntuu, kun jääkarhu tuijottaa pari metrin päässä? Mikä on Sinun arjen jääkarhusi, ja mitä kannattaa tehdä, kun kohtaa jonkun pelottavan asian? Helena, Saimi ja Pata kertovat omia kokemuksiaan paitsi löytöretkeilystä, myös vaikeiden tilanteiden kohtaamisesta, peloista, rohkeudesta ja itsensä ylittämisestä – tämän ajan tärkeistä taidoista.

Syyskuu
LUOVUUS – syksyn vieraamme on bisnesantropologi André Noël Chaker. Tässä illassa puhumme mahdollisuuksien löytämisestä epätodennäköisistäkin paikoista, näkökulman kääntämisestä ja vaikuttamisesta. Luovuus liittyy avoimuuteen, ennakkoluulottomaan ajatteluun, intuitioon ja ideointikykyyn, mutta miten näitä taitoja voi jalostaa? Miten mieltä voi sparrata näkemään uudella tavalla? Miksi uuden luomiseen liittyvät tunteet ovat joskus hankalia?

Saimi, Helena ja Puhuva mies tuo Savoon puheen voiman. Pääset halutessasi keskustelemaan ja osallistumaan, tai voit vain kuunnella

Kenelle: Yrityksille ja ryhmille, kysy myös ryhmäalennuksia. Yksityishenkilöille – kenelle tahansa, jota aiheet kiinnostavat, lahjaksi läheiselle tai itselle, pariskunnille, kevään arjen katkaisuun. Kaikille, jotka haluavat nauttia elämästä ja pohtia innostavia teemoja, ja ennen kaikkea viihtyä hyvässä seurassa. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Missä: Hotelli Punkaharju on taianomainen paikka tarinoille. Saimi Hoyer on herättänyt Hotelli Punkaharjun palolla ja intohimolla entistä ehompaan loistoon. Kuvan kauniista, historiallisesta paikasta ja ainutlaatuisesta luonnosta ovat nauttineet vieraat valtionpäämiehistä lähtien. Nyt pääset nauttimaan kaikesta tästä laadukkaan ohjelman kera.

Lipun hinta: 54 euroa+ alv. Lipun hintaan sisältyy lasi viiniä ja juustolautanen.
Voit tulla vain tilaisuuteen tai jäädä nauttimaan upeista majoitusmahdollisuuksista. Vaihtoehtona on kolmen ruokalajin illallinen, jolloin lipun hinta on 90 euroa, sis. illan ohjelman, illallisen ja viinilasillisen.

Voit myös jäädä yöksi hintaan 170 euroa / 2 hh kun huoneessa majoittuu kaksi. Sisältää majoituksen, illan ohjelman, 3 ruokalajin illallinen ja viinilasillinen sekä aamupala.

Lisätietoja:
Hotelli Punkaharju, [email protected], tel. 015 511 311
Susanna Suorsa, +358 415452 667, [email protected]

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!