retorikas-retriitti-Andre-noel-chaker

Retorikas Retriitti

Puhe on sydämessäsi. Se syntyy rauhasta, läsnäolosta, struktuurista, tarinasta ja yllätyksellisyydestä. Sen pitää olla luonnollista. Aitous ja ainutlaatuisuus on parempi tavoite kun täydellisyyys. Laita ajatukset liikkeelle henkilökohtaisen tarinan voimalla ja saat kuulijasi seuraamaan, tietää André Noël Chaker, jonka isännöimänä ensimmäinen Retorikas Retriitti sai päivän valonsa tammi-helmikuun vaihteessa.

André Noël Chaker on vuosia jo murtanut suomalaisuuteen liittyviä myyttejä. Muistuttanut meitä satoja ja satoja kertoja kymmenen vuotisen puhujauransa aikana siitä, kuinka upeaa kansaa olemme. Saanut meidät kokemaan ylpeyttä aikaansaannoksista, ja siitä kuinka ainutlaatuinen kansa täällä elää.

Puhelias, ilmeikäs ja Suomeen rakastunut kanadanranskalainen juristi on ottanut missiokseen saada meidät puhumaan. ”Eläköön Retorikas Suomi!”

On paljon päteviä ihmisiä Suomessa, joilla on tärkeitä ajatuksia jaettavaksi mutta jotka vaikenevat, kun he kokevat julkisen puhumisen liian haastavaksi. Haluatko kehittyä puhujana ja vaikuttajana? Haluaako koko tiiminne olla retorikas?

Retorikas koulu on käytännöllinen, ajankohtainen valmennus, joka ruotii vaikuttavan julkisen puhumisen taitoa. Tämä on tarkoitettu niille, joilla on tarve tavoittaa puheellaan yleisönsä paremmin työssään. Lue lisää miten kehittyä vaikuttavana puhujana täältä.

Ammattipuhuja sen tietää, tässä ammatissa ei tule koskaan valmiiksi, aina on parannettavaa ja saavutettavaa.  MySpeaker järjestää puhujayhteisölleen Retorikas retriittejä ja yhtä lailla suunnittelee valmennuksia yrityksille ja organisaatioille. Kysy lisää MySpeakerin tiimiltä.

Ensimmäisellä Retorikas Retriitillä mukana olivat puhujat näyttelijä Sari Havas, filosofi Lauri Järvilehto, muusikko-näyttelijä Mato Valtonen, yrittäjä Aku Varamäki ja Balmuirin toimitusjohtaja Heidi Jaara.

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!