Boost your business

Boost your business 19.01.2021 – Tervetuloa mukaan motivoitumaan!

Aloita vuosi 2021 motivoituneena
Boost your business -digitapahtumassa!

Tämä on tapahtuma, josta et halua jäädä paitsi! Boost your Business kokoaa tammikuussa meidät kaikki yhteen aloittamaan uusi vuosi motivoituneina, inspiroituneina, hyvinvoivina ja täynnä energiaa! Tapahtumassa kuulet inspiroivia puheita tämän hetken tärkeimmistä teemoista ja vahvistat kykyäsi saavuttaa tavoitteet.

Boost your business – tapahtumassa striimin ottavat haltuun inspiroivat huippupuhujamme Emilia VuorisalmiEnni-Kukka Tuomala ja  Johannes ”Hatsolo” Hattunen.

Tapahtuman aikana pääset näkemään ensimmäisten joukossa livenä Linnanahde X -Talkshown, jonka aikana Aki Linnanahteen kanssa keskusteluun liittyy iltapäivän odotettu yllätysvieras. Tapahtuman juontaa valovoimainen Emma Kimiläinen!

Tervetuloa mukaan motivoitumaan!

Boost your business
19.01.2021 klo 14.30 – 16.00

 

14.30 Tervetuloa – Emma Kimiläinen

14.35.  Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin resepti – Emilia Vuorisalmi
Pidä huoli kestävän hyvinvointisi rakennuspalikoista. Emilia Vuorisalmi johdattaa puheenvuorossaan kuulijan pohtimaan oman hyvinvointinsa keskeisiä tekijöitä

14.55. Radikaali empatia – Enni-Kukka Tuomala
Voisiko fyysinen etäisyys tuoda meidät lähemmäksi toisiamme, ja itseämme? Puheenvuorossaan Enni-Kukka Tuomala haastaa ennakkoluulot empatiasta ja kutsuu meidät omaksumaan empatian radikaalina voimavarana ja apuvälineenä yhteiseloon.

15.15. Linnanahde X -Talkshow
Aki Linnanahde haastattelee ja keskustelee asenteesta, motivaatiosta ja tavoitteiden saavuttamisesta tapahtuman yllätysvieraan kanssa!

15.35  Aito elinvoimaisuus –  Johannes ”Hatsolo” Hattunen
Hatsolon puheessa käsitellään onnistumista ja sen mahdollistamista. Lisäksi pohditaan sitä, kuinka jokainen itse on vastuussa oman tasonsa määrittämisestä – muistaen samalla, että (lähes) kaikki on mahdollista!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!