puhujat

Kerää tiimisi yhteen, aseta tavoitteet ja määritä tulevaisuuden uusi suunta!

Tammikuu on kickoffien, uusien tavoitteiden ja tiimihengen nostattamisen aikaa. Millaisella taistelutahdolla ja tekemisellä teillä lähdetään kulkemaan kohti tämän vuoden tavoitteita? Tänä vuonna tiimin motivaation, asenteen ja rohkean sekä ketterän kokeilemisen merkitys korostuu entisestään. Nämä teemat tulevatkin näkymään vahvasti yritysten tämän vuoden tapahtumien sisällöissä!

Kokosimme tähän uutiskirjeeseen motivaatioksenne huippupuhujiemme näkökulmia epävarmuuden keskellä toimimiseen, ja sen tuomien mahdollisuuksien näkemiseen sekä niihin tarttumiseen.

Autamme mielellämme tämän vuoden tapahtumienne motivoivan, innostavan ja rohkaisevan sisällön suunnittelussa!

Motivoidaan tiimejä ja määritetään tulevaisuuden suunta yhdessä!
MySpeakerin tiimi

Tietämisen aika on ohi. On aika tutkia, kokeilla ja luoda itse oma tulevaisuutensa.

Henkka Hyppönen banneri

Varman päälle pelaamisen aika on ohi. On aika luoda uutta ja määrittää itse oma tulevaisuutensa. Digitalisoituva maailma on tuonut uudet menestyksen mahdollisuudet jokaisen ulottuville. Meiltä puuttuu vain kyky tunnistaa relevantit ongelmat, jotka odottavat ratkaisuaan. Totutun tekemisen toistamisen sijaan yrityksissä pitäisikin jatkuvasti etsiä haasteita, joita ei ole vielä määritelty. Näitä haasteita ratkaisemalla luodaan uutta, tuotetaan arvoa, kasvatetaan yritystä ja ennen kaikkea määritellään oma tulevaisuus. 

Tietokirjailija, luova johtaja Henri Hyppönen käsittelee puheissaan luovuutta, tekoälyä ja  tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja. Hän antaa kuulijoilleen työkalut, joilla navigoida menestyksekkäästi murrosajassa sekä luoda uutta kriittisen ajattelun ja luovan ongelmaratkaisukyvyn avulla. Epävarmuuteen voi vastata valitsemalla näkökulmansa tulevaisuuteen – ja luomalla sitä itse. 

Kysyimme Henriltä, miten tässä epävarmassa murrosajassa voimme parhaiten ottaa tulevaisuuden omiin käsiimme?

-Murrosaikana uusille ideoille on kysyntää. Tämä on hetki, kun pienelläkin tekijällä on kokoonsa nähden suuri vaikutusvalta. Murroshetkessä pienestäkin tekijästä voi tulla hetkessä iso. Oleellista on pitää mielessä, että lähtiessä luomaan tulevaisuuttaan rohkeasti itse, vaikutusvalta on aina suurempi kuin silloin, kun joku muu on  jo määrittänyt reitin. Aikaikkunat, joiden rajoissa toimimme ovat pieniä ja sulkeutuvat nopeasti. Ideat pitää siirtää nopeasti käytäntöön. Isot ideat eivät synny valmiiseen markkinaan. Mieti esimerkiksi, mikä tulee olemaan suuri seuraava teknologinen ilmiö ja miten siitä voi tehdä liiketoimintaa? Mieti, mikä tulee olemaan seuraava iso ilmiö, joka syntyy ja miten siitä voi tehdä liiketoimintaa?  Meidän suoranainen velvollisuutemme onkin luoda jotain sellaista, jota maailmassa ei vielä ole, eikä kopioida sitä mitä on tehty jo.

Entä mille toivoisit yrityksissä panostettavan uudella tavalla alkavana vuonna?

-Tietäminen elää viimeisiä aikojaan. Tutkiminen ja hypoteesien vahvistaminen tai kumoaminen, on tapa jolla viimeistään nyt tulisi nyt toimia. Tutkiva ajattelutapa perustuu ajatukseen, jossa kiihtyvään nopeuteen ja ennustamattomuuteen vastataan luovuudella, toisin sanoen ottamalla aktiviisempi rooli tulevaisuuden luomisessa etsimällä arvokkaita ongelmia ja ratkaisemalla niitä nykyaikaisilla menetelmillä.Näin työskentelemme jatkuvasti oleellisten asioiden parissa.  Jatkuvan testauksen sekä kokeilujen on oltava käynnissä. Kannustan yrityksiä älyttömiltäkin tuntuviin kokeiluihin. Innovaatiot ja uudet liiketoimintamallit ovat usein vahinkoja, jotka syntyvät systemaattisesta työstä.

Saimin uusi puheenvuoro tuo esiin epävarmuudesta nousevat mahdollisuudet.

Hotelli Punkaharjun johtaja, valovoimainen puhuja Saimi Hoyer on koronavuoden aikana onnistunut kääntämään Hotelli Punkaharjun todelliseksi menestystarinaksi. Saimin puheenvuoro on saanut kuluneen vuoden aikana uuden kulman – kuinka epävarmuus voi antaa mahdollisuuksia, jotka johtavat menestykseen kun niihin tarttuu ja uskaltaa hyödyntää aiemmin oppimaansa.

 Kukaan meistä ei ole vielä valmis. Koemme ja opimme jatkuvasti. Meillä on mahdollisuus tehdä rohkeita valintoja. Välillä epäonnistumme ja välillä taas saamme kokea erävoittoja. Mennäksemme eteenpäin, valinnat ovat välttämättömiä. Vaikeina hetkinä herkistyy näkemään kirkkaammin. Silloin kannattaa suunnata katseensa hyvään ja merkitykselliseen. Sillä, mihin keskittyy, on tapana kasvaa. Ja kulta löytyy sieltä, minne katsoo, Saimi muistuttaa.

Saimin omakohtainen tarina antaa peilauspintaa koettelemuksiin, joita jokaiselle mahtuu matkan varrelle, sekä toisaalta se valaa uskoa ja toivoa menestykseen, joka saattaa odottaa jo seuraavan kulman takana – kun sinne vain uskaltaa kurkistaa. Saimi kannustaa ja rohkaisee luennoillaan kuulijoita tavoittelemaan odottamatonta ja kokeilemaan rohkeasti uutta, sekä tekemään määrätietoisesti töitä tavoitteiden eteen. Saimin puheenvuoro sopii erityisen hyvin tiimeille, joissa kaivataan motivaatiota sekä yrittäjille ja johtajille, jotka kaipaavat rohkaisua ja inspiraatiota. 

Ylitä haasteet ja saavuta tavoitteet tiimisi kanssa!

Tuomo meretniemi

-Ne, jotka osaavat rakastaa epävarmuutta ja muutoksia, pärjäävät aina, painottaa maailmanympäri purjehdukselta Suomeen palannut yrittäjä, puhuja Tuomo Meretniemi.

Tuomon motivoiva puheenvuoro ”Kuinka olla kapteeni epävarmoina aikoina” tuo omakohtaisten tarinoiden kautta keskiöön tiimityön, johtamisen ja päätöksenteon merkityksen. Tuomon luento valaa uskoa mahdottomiltakin tuntuvien tavoitteiden saavuttamiseen sekä omien unelmien toteuttamiseen. 

-Puhun yrityksille ja tiimeille yhteisen tavoitteen merkityksestä ja kaikesta siitä, mikä mahtuu matkalle ideasta päämäärään! Usein alussa on mahdotonta tehdä niin hyvää suunnitelmaa, kuin mikä siitä matkanvarrella muotoutuu. Osallistuva, kokeileva tiimi, kirkas yhteinen tavoite ja rohkeus ovat menestyksekkään tiimin takana olevia asioita. Sanotaan, että kun kaikki on epävarmaa, on kaikki myös mahdollista. Tämä pitää paikkansa. Usein epävarmoista ja haastavista hetkistä saa parhaat voitot. Kun uskaltaa ottaa suuren aallon haltuunsa, pääsee pisimmälle. Kannustan aina keskittymään siihen, mikä on mahdollista jos onnistummekin tässä.

Tuomon luennot sopivat mainiosti yritysten kickoffeihin motivoimaan ja nostamaan tiimihenkeä sekä valamaan uskoa tavoitteiden saavuttamiseksi. Puheenvuorot sopivat myös esimiehille ja johtajille tuomaan näkökulmia ja oppeja motivoituneiden tiimien johtamiseen. Tuomo puhuu teemoistaan omien kokemustensa kautta purjehduksista, yritysjohdosta, Tsunamin evakuointioperaation johtamisesta sekä kirjoittamiensa kirjojen kautta. 

Mitä voimme oppia maailman menestyneimmiltä organisaatioilta työnteon tulevaisuudesta?

Kasvustrategi, Nordic Business Forum 2019 – puhujakilpailun voittanut Anssi Rantanen on noussut nopeasti yhdeksi kysytyimmistä suomalaisista bisnespuhujista. 

Anssi jakaa luennoillaan oppeja maailman menestyneimpien yritysten toiminnasta työn tulevaisuuden, tiimityön, kasvun sekä myynnin näkökulmasta. Hän innostaa kuulijoita näkemään oman tekemisen uudesta näkökulmasta ja auttaa tuomaan maailman menestyneimpien yritysten opit omaan työyhteisöön ja päivittäistä tekemistä. Anssin luennoilla korostuvat oppimiskulttuuri, psykologinen turvallisuus, kasvun ajattelutapa sekä ketteryys ja kokeilukulttuurin merkitys. 

Toimivassa tiimissä parhaat ideat tulevat pintaan. Näissä tiimeissä saadaan aikaan hyviä tuotteita ja päästään tavoitteisiin, kun taas tiimissä, jossa luottamus ei vallitse, ei myöskään kehitytä tai kehitetä uutta. Toimivissa tiimeissä eteneminen ja kokeilut tapahtuvat saumattomasti ja nopeasti. Ihmiset ovat onnellisia ja aikaansaavia. Maailman menestyneimmissä yrityksissä ymmärretään tiimin voima, ja siksi nämä yritykset panostavatkin tiimityöhön ja sen syventämiseen äärimmäisen paljon, Anssi muistuttaa.

Anssi yhdistää puheenvuoroissaan omat kokemuksensa, tutkitun tiedon sekä teoriat ja yritysten parhaat käytännöt mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi, joka pitää kuulijan otteessaan.

Anssin kysytyimmät puheenvuorot kuluneen vuoden aikana ovat käsitelleet etätyötä ja tulevaisuuden työtapoja tiimeissä:

  1. Mitä voimme oppia Piilaaksosta etätyöskentelyn parhaista käytännöistä?
  2. Organisaation kulttuuriset normit etätyön aikana: psykologinen turvallisuus ja kasvun ajattelutapa 
  3. Jatkuvan oppimisen kulttuuri ja T-shaped employees
  4. Onnistuneen esimiestyön kriteerit: miten draivata tiimejä etätyön aikana?

Vuoden 2020 kysytyimmät kotimaiset puhujat ja puhuttelevimmat teemat!

Boost your business

Tervetuloa aloittamaan uusi vuosi motivoituneina, inspiroituneina, hyvinvoivina ja täynnä energiaa! Tapahtumassa kuulet inspiroivia puheita tämän hetken tärkeimmistä teemoista ja vahvistat kykyäsi saavuttaa tavoitteet. 

Boost your business – tapahtumassa striimin ottavat haltuun inspiroivat huippupuhujamme lääkäri, yrittäjä ja kirjailija Emilia Vuorisalmi, empatiadesigner  Enni-Kukka Tuomala ja  hyvinvointialan ammattilainen Johannes ”Hatsolo” Hattunen.

Tapahtuman aikana pääset näkemään ensimmäisten joukossa livenä Linnanahde X -Talkshown, jonka aikana Aki Linnanahteen kanssa keskusteluun liittyy iltapäivän odotettu yllätysvieras. Tapahtuman juontaa valovoimainen Emma Kimiläinen!

Tee seuraavasta tapahtumastanne ikimuistoinen. Suunnittele sisältö yhdessä puhuja-alan asiantuntijatiimimme kanssa!

Me puhuja-alan asiantuntijat tiedämme, kuinka rakentuu tapahtuman sisältö, joka puhuttelee, kiinnostaa, pitää mielenkiinnon yllä ja yleisön keskittyneenä. Tiimimme suunnittelee vuosittain satoihin tapahtumiin kiinnostavan ja tapahtuman tavoitteita tukevan sisällön. Olemme apunasi, kun on aika alkaa suunnitella seuraavaa tapahtumaanne!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!