MySpeakerin puhujasuositukset vuoden ensimmäisiin tapahtumiin

MySpeakerin puhujasuositukset vuoden ensimmäisiin tapahtumiin

Tällä hetkellä suunnitellaan kovaa vauhtia jo alkuvuoden tapahtumia, joten käännämme katseet vuoden alkuun ja siihen, miten voimme potkaista uuden vuoden asenteella käyntiin!

Olemme koonneet tähän uutiskirjeeseen liudan motivoivia puhujiamme, joilta ei energiaa puutu. Näiden inspiroivien puhujien myötä pääsette tiiminä vahvistamaan keskinäistä yhteistyötänne, luottamusta ja motivaatiota!

Olemme lisäksi erityisen innoissamme alkuvuodesta, sillä pääsemme lanseeraamaan MySpeaker of the Year 2023 -tapahtuman!

Let’s Talk,
MySpeakerin tiimi

 

Vuoden puhutuimmat teemat on julkaistu!

Vuoden merkittävin puhujien juhla tulee jälleen!✨ Mitkä ovat ajankohtaisimmat teemat ja kiinnostavimmat puheenaiheet tänä vuonna?

Ensimmäinen MySpeaker of the Year järjestettiin helmikuussa 2022 ja tapahtuma oli täynnä jännitystä, suuria tunteita ja kiitollisuutta. Tunnustuspalkinnot jaettiin ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja -juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia tässä ajassa. Vuoden 2022 voittajat olivat: Harri Gustafsberg, Helena Åhman, Camilla Tuominen, Henri Hyppönen, Baba Lybeck ja Arman Alizad! 🤩💚

Vuoden 2023 MySpeaker of the Year -ehdokkaat julkaistaan ensi viikon alussa ja luvassa on timanttisia puhujia ja juontajia, jotka ovat kaikki eri tavoin herätelleet yrityksiä ja organisaatioita havainnoimaan ympärillä olevia ilmiöitä ja reagoimaan nopeasti muutoksiin sekä ajattelemaan asioita uudella tavalla haastaen samalla itseään.

Kurkkaa videolta viime vuoden tunnelmaa ja paljastuksia tulevista kategorioista!

 

 

Asenteella uuteen kauteen!

 

Henrik Dettmann

Henrik Dettmann bannerikuva

Menestyksekäs kokonaisuuden johtaminen on kaikkea muuta kuin mikromanagerointia ja tylyttämistä. Tärkeämpää on etsiä ympärilleen ihmisiä, joiden kykyihin voi luottaa, ja antaa heille mahdollisuus puhjeta kukkaan. Viime kädessä johtaminen on taidetta jota tiede tukee.

Viidellä vuosikymmenellä valmentanut Henrik Dettmann on äärimmäisen arvostettu ja menestyksekäs huippuvalmentaja, joka painottaa uudistumista ja pehmeitä arvoja. Menestyksekäs johtaminen on Dettmannin mukaan kiinni siitä, kuinka ihmisen kohtaa, häntä kohtelee ja kuuntelee. Dettmann on tinkimätön oman tiensä raivaaja, joka muistuttaa yleisöjään tiimityön merkityksestä, sekä aidosta kiinnostuksesta ihmisiin ja halusta auttaa jokainen tiimin jäsen matkalle kohti täyttä potentiaaliaan.

Lue lisää Henrikistä!

 

Markus Mustelin

Markus Mustelin bannerikuva

Miten luottamus, ystävyys ja yhteistyö vaikuttavat menestykseen? Muun muassa tähän kysymykseen puheenvuorossaan vastaa atlantin yli parinsa kanssa kilpaa soutanut Markus Mustelin. Motivoivissa puheenvuoroissaan Markus kertoo atlantin-soudusta ja vaikuttaa yleisöön kevyellä tyylillään ja humoristisella myönteisellä viestillä. Hän kehottaa myös yksilöitä testaamaan omia rajojaan sekä tunnistamaan omia pelkojaan ja esteitä sekä löytämään motivaation päästäkseen niiden yli. Tavoite on tuoda yleisölle inspiraatiota, can do-asenneta, motivaatiota sekä uskoa siihen, että mahdoton voi muuttua mahdolliseksi. Markus on saanut erinomaista palautetta kyvystään inspiroida yleisöä.

Lue lisää Markuksesta!

 

Kiira Korpi

Kiira Korpi banneri

Pitkän ja menestyksekkään huippu-urheilijan uraan nojaten Kiira Korpi puhuu yleisöilleen vahvasta mielestä ja siitä, mikä oikeastaan tekee mielestä kestävän ja urasta menestyksekkään. Millaiseen mieleen ja ajatusmaailmaan meidän on turvallista nojata, kun kohtaamme vastionkäymisiä tai jaksamistamme koetellaan? Omien ahaa-elämystensä ja kasvutarinansa kautta Kiira herättelee yleisöä pohtimaan jaksamista paineiden alla ja korostaa vahvan mielen merkitystä onnistumisten saavuttamisessa. Nykyään nuoria luistelijoita valmentava Kiira haluaa muuttaa sekä nuorten urheilijoiden valmennusta, että tiimien johtamista organisaatioissa kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin tähtääväksi.

 

Hatsolo

Johannes Hatsolo

Jokainen meistä tuntee ihmistyypin, jonka energiasta ja draivista ei ole puutetta. Yksi tämän hetken kysytyimmistä puhujista, Johannes Hatsolo Hattunen kuuluu kiistämäättä tähän kategoriaan. Maailmallakin mainetta niittänyt breikkari ja vuoden 2024 olympialaisiin treenaava hyvinvointialan yrittäjä Hatsolo on yksi tämän hetken kysytyimmistä motivaatiopuhujista, eikä syyttä! Hatsolon motivoivat puheenvuorot painottavat jokaisen tiimin jäsenen merkitystä matkalla kohti yhteistä tavoitetta. Johannes herättää kuulijoita pohtimaan omia vahvuuksiaan sekä kiinnostuksen kohteitaan ja tätä kautta rakentamaan omaa rooliaan, kehittymään ja kasvamaan luoden samalla positiivista nostetta niin itselleen kuin ympäristölleen. Potkaise tiimisi vuosi asenteella käyntiin Hatsolon avulla!

Lue lisää Hatsolosta!

 

Pekka Hyysalo

Pekka-Hyysalo-1

Vakavan lasketteluonnettomuuden myötä uuteen todellisuuteen kasvanut Pekka Hyysalo on yksi Suomen suosituimmista motivaatio puhujista, eikä syyttä. Pekka puhuu yleisöilleen yksilöiden vastuullisuudesta ja sen merkityksestä omaan ja muiden elämään. Hän puhuu teemasta yksilön näkökulmasta, herättäen kuulijan pohtimaan omaa vastuutaan – niin omaa elämää, toisia ihmisiä kuin koko maailmaa kohtaan. Meillä jokaisella on avaimet muutokseen, eteenpäin menemiseen, tavoitteisiin pääsemiseen ja  maailman paremmaksi muuttamiseen käsissämme, kun vain otamme vastuun. Vastuu on mahdollisuus, jota jokainen voi kantaa omien kykyjensä mukaan. Kysymys onkin siitä, miten sinä aiot käyttää tämän mahdollisuuden.

Lue lisää Pekasta!

 

Aku Varamäki

Aku Varamäki bannerikuvakotisivuille

Emme useinkaan pysähdy miettimään työn iloa ja ilon merkitystä työelämässä, mutta työpäivämuotoilija ja aktivisti Aku Varamäki ajattelee toisin. ”Ajattelen, että juuri silloin kun maailmassa tai organisaatioissa myllertää, niin meidän, joilla on siihen mahdollisuus, pitäisi raivata ilolle tilaa ja löytää mahdollisuuksia kokea iloa töissä.

Ilo on valtava voimavara työyhteisöille, sillä se vahvistaa luottamusta ihmisten välillä, parantaa luovuutta tiimeissä ja auttaa meitä tekemään parempaa työtä. Käynnistäkää teidänkin vuosi ilolla Akun mukana!

Lue lisää Akusta!

 

Ann Daniels

Ann Daniels, a single mom of triplets without any experience in exploration, decided to take a leap into the unknown, applied for an incredible experience in her life and ended up becoming Britain’s leading female explorer. As a speaker, Daniels offers an unbeatable insight into elite mental and physical resilience. She explores strategies of peak performance, and takes her audience on a journey with her, from one end of the Earth to the other. She is well versed and aware of the importance of a positive attitude in the most difficult circumstances. Create the best and most resilient version of your team with the amazing insights from Ann Daniels!

Read more about Ann!

 

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!