digitapahtumat

Ota kaikki irti digitapahtumastasi – yhdistä, innosta ja motivoi aidosti!

Kun kokoontumiset ja kohtaamiset eivät edelleenkään ole mahdollisia, ovat digitapahtumat entistäkin tärkeämpi, toimivampi ja tehokkaampi keino luoda yhteisöllisyyttä. Digitapahtumien avulla voit sekä syventää asiakassuhteita että motivoida ja innostaa etätöitä tekeviä tiimejäsi.

Olemmekin päässeet toteuttamaan asiakkaidemme kanssa mitä monipuolisempia ja vaikuttavampia digitapahtumia, olipa kyseessä tiimiytyminen, asiakastilaisuudet, uusien tuotteiden lanseeraukset tai usean puhujan seminaarit. Kokosimme sinulle tähän uutiskirjeeseen parhaat vinkkimme vaikuttavan digitapahtuman järjestämiseen.

Ota tämän vuoden digitapahtumien tarjoamista mahdollisuuksista kaikki irti – olemme mielellämme apunasi, kun suunnittelet seuraavan tapahtumasi sisältöä.

Aurinkoisin talviterveisin!
MySpeakerin tiimi

 

Digitapahtuman vaikuttavuuden takaavat koukuttava sisällön käsikirjoitus, osaava ammattijuontaja, vaikuttava puhujasisältö ja osallistavat elämykset!

Digitapahtumat ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia koota tiimejä yhteen etäisyyksienkin päästä. Digitapahtumien tuoma huomattava etu on myös, että asiakas-, markkinointi-, ja sidosryhmätapahtumissa saavutetaan nyt moninkertainen osallistujamäärä livetapahtumiin verrattuna. Tämä antaa jokaiselle valtavia mahdollisuuksia ideoida, mikä on tapahtuman oikea kohderyhmä, jonka haluat tavoittaa. Mieti siis ensin, mikä on yleisösi? Miksi tämä tapahtuma järjestetään? Minkä viestin haluat välittää ja mitä tapahtumalla halutaan saada aikaan? 

Valovoimainen juontaja nostaa tunnelman, osallistaa yleisön ja pitää tapahtuman teeman keskiössä!

Jenni Kivessilta

Jenni Kivessilta on Suomen tunnetuimpia naisääniä. Hänen ääntään on voinut kuulla yli 15 vuoden ajan esimerkiksi Radio Novassa ja Radio Iskelmässä. Jenni on käsikirjoittanut, tuottanut ja toteuttanut erilaisia lähetyksiä ja ohjelmia. Jennin kokemus yhdistettynä ilmiömäiseen kykyyn tuoda tapahtuman teema esille, herättää keskustelua ja luoda tunnelmaa takaavat onnistuneet tapahtumat! Varaa Jenni tapahtumasi juontajaksi!

Monipalkittu toimittaja-tuottaja Riku Rantala on vaikutusvaltainen mediapersoona, joka tunnetaan maailmanlaajuisesta ilmiöstä nimeltä Madventures. Riku on erinomainen valinta juontajaksi tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joissa asiasisältö on keskiössä ja se halutaan tuoda esiin rennon dynaamisella tavalla. Hän hoitaa suorien tv-lähetysten vahvalla kokemuksella paneelit syventäen keskustelua ja tuoden esiin panelistien näkökulmia käsiteltävästä teemasta. Varaa Riku juontajaksi tapahtumaasi!

Valovoimainen ja sanavalmis Emma Kimiläinen on monikameratyöskentelyn ammattilainen, käsikirjoitustaitoinen juontaja, joka luo tapahtumiin ainutlaatuisen tunnelman kerta toisensa jälkeen! Emma on tullut tunnetuksi myös MTV Sportin F1-kommentaattorina ja on juontanut urheiluun ja autoiluun liittyviä ohjelmia.
Varaa Emma juontajaksi tapahtumaasi!

Susanna Laine

Tuhansien suorien lähetysten konkarina Susanna Laine on omimmillaan tapahtumissa, jossa juontajana  pääsee hyödyntämään tarkkaa tilannetajuaan, ja helposti lähestyttävään tyyliinsä kysymään kuulijoita kiinnostavia kysymyksiä esiintyjiltä. Heittäytyvä Susanna saa yleisön innostumaan ja luo oikean tunnelman tapahtumiin.  Sanavalmiutensa ansiosta hän on suurten juhlatapahtumien tunnelmanluoja sekä asiapitoisten seminaarien vakuuttava moderaattori.
Varaa Susanna juontajaksi tapahtumaasi!

Jaakko Loikkanen

Jaakko Loikkanen työskentelee MTV Uutisissa toimittajana, uutisankkurina ja oman haastatteluohjelmansa juontajana.

Jaakko on kotonaan monikameratuotannoissa ja suorissa lähetyksissä. Pitkään uutis- ja ajankohtaistoimittajana työskennellyt Jaakko on aina kartalla yhteiskunnallisista asioista ja tekee tilaisuuksien taustatyöt huolella.
Varaa Jaakko juontajaksi tapahtumaasi!

Amel Gaily

Amel Gaily, on tilannetajuinen ja dynaaminen juontaja, jolta onnistuvat paneelikeskusteluiden vetäminen ja haastattelut, kuin tunnelmankin nostattaminen. Äidinkielinään Amel puhuu sekä suomea että englantia, joka on nostanut hänet kysytyksi juontajiksi kansainvälisissä digitapahtumissa. 
Varaa Amel juontajaksi tapahtumaasi!

Uutisvuodon vuoro

Peter Nyman on kokenut ja karismaattinen juontaja ja moderaattori kolmella kielellä. Hänellä on satojen isojen seminaarien kokemus. Laaja yleissivistys ja huumori sekä vahvasti ajassa eläminen ovat Peterille tärkeitä työkaluja. Peter on monikameratyöskentelyn osaaja, ja digitapahtumien varma juontaja. 
Varaa Peter juontajaksi tapahtumaasi!

Linnanahde X Talkshow on uusi sisältökonsepti, joka tuo tapahtumasi viestin ja päähenkilöt kiinnostavasti esiin!

Digitapahtumat ovat muuttaneet tapahtumien totuttua muotoa. Nyt yleisö kaipaakin sisältöjä,  jonka parissa viihtyy aidosti keskittyneenä. Linnanahde X – Talkshow on kokonaisuus, joka tuo esiin tapahtumasi teeman ja halutun esiintyjän pintaa syvemmältä, puhuttelevasti ja kiinnostavasti. Akin podcast on saavuttanut ennätysyleisön ja saanut kiitosta kiinnostavista keskusteluista, jotka menevät pintaa syvemmälle. Nyt tämä sama vaikutus on mahdollista tuoda digitapahtumiin! 

Linnanahde Talkshown sisältö räätälöidään aina tapahtumaan sopivaksi asiakkaan toiveiden ja teeman mukaan. Jujuna on se, että haastateltavana voi olla kuka vaan! Voitte nostaa tiiminne avainhenkilönne keskustelemaan Akin kanssa päivän teemasta. Aki kannattaa ottaa mukaan ideoimaan tapahtuman teeman ja tavoitteen pohjalta haastateltavia myös omasta verkostostaan, joka kattaa kaikki tunnetuimmat nimet viihdemaailman tähdistä urheilijoihin ja eri alojen asiantuntijoihin.

MySpeaker Studiossa järjestät tapahtumat helposti ja laadukkaasti!

MySpeaker-Studio-3-scaled

MySpeaker Studiossa on toteutettu jo lukuisia asiakkaidemme tapahtumia! Tekniikasta vastaavan Rajuliven ammattilaistiimi, tilava Lounge-tila, eri kuvauspaikat sekä studion muunneltavuus ovatkin taanneet onnistuneita tapahtumia, olipa kyse henkilöstön kickoffista, asiakastapahtumasta tai monia eri elementtejä yhdistävistä suurista juhlista.

”Meidän bileet on noteerattu ja sen innostamana muutkin ovat jo ottaneet yhteyttä vastaavien tapahtumien tiimoilta MySpeakeriin. MySpeakerin kautta mahdollistui upeiden etäpikkujoulujen järjestäminen ja kokemus nousi uudelle tasolle. Saimme yhdistettyä ammattimaisen juonnon ja musiikkiesityksen, tuotua coctail -koulun ihmisten koteihin ja Remo -alustan kautta onnistui virtuaaliset illalliset ja pienryhmäkokoontumiset etäbilepöydissä. Osallistujilta tuli positiivista palautetta ja itsellekin oli energisoivaa päästä lavalle studiossa jokapäiväisten videopuheluiden sijaan. Susannan ja Sebastianin kanssa oli miellyttävää tehdä yhteistyötä. Panostaminen etäjuhliin kannatti!

-Bird&Bird

Vala motivaatiota, innosta tiimiäsi ja tarjoa yhteisöllisyyttä luova elämys! Tunnetta peliin -tapahtuma kokoaa yhteen huippupuhujat ja pinnalla olevat teemat!

Nyt jos koskaan työyhteisöt tarvitsevat innostusta, mielen voimaa, naurua ja yhteenkuuluvuuden tunnetta! Viettäkää yhdessä virtuaaliset afterworkit – tuo tiimisi kuulemaan Suomen kärkipuhujilta Marjo Rantaselta, Perttu Pölöseltäsekä Harri Gustafsbergilta tunteiden ja ihmisyyden voimasta –  tärkeimmistä taidoista joiden kanssa menestyt nyt ja tulevaisuudessa!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!