Pikkujoulut

Tässä parhaat pikkujouluideat, ole hyvä!

Nyt on aika juhlaan! 

Pikkujoulukausi lähestyy – nyt on vihdoinkin aika koota tiimit yhteen viettämään yhteistä aikaa viihdyttävän ja mukaansatempaavan ohjelman parissa. Nyt jos koskaan on aika kiittää ja ilahduttaa tiimiäsi tästä haasteellisesta vuodesta! Kokosimme tähän uutiskirjeeseemme pikkujouluihin sopivat tapahtumasisällöt, joista ei vauhtia, tunnetta, viihdyttävyyttä eikä taikuutta puutu.

Jokainen näistä pikkujoulujen ohjelmanumeroista on toteutettavissa niin live- kuin etätapahtumissakin. Kun suunnittelet pikkujouluja etä- tai hybriditoteutuksena, autamme mielellämme tapahtuman sisällön lisäksi myös digilähetyksen toteutuksessa. Voit tutustua MySpeaker Studioomme tästä!

Inspiroivia lukuhetkiä! 
MySpeakerin tiimi

Noora Karma – Taikurikoulu tiimeille

Noora Karma

Mentalisti | Puhuja

Etsitkö tiimillesi osallistavaa etäohjelmaa? Noora Karman Taikurikoulu vie teidät mukaan taikuuden lumoavaan maailmaan ja tekee teidän jengistä sen kaikista maagisimman!

Tervetuloa opettelemaan taikuutta netissä; interaktiivista ja hauskaa tekemistä koko porukalle! Taikurikoulu sopii ohjelmanumeroksi pikkujouluihin, Tyhy-päiville tai virkistyshetkeksi seminaaripäivään. Vain taivas on rajana!

Mentalisti Noora Karman opastuksella pääset kurkkaamaan sisälle taikureiden suurimpiin salaisuuksiin ja oppimaan huikean hauskoja ja helposti toteutettuja temppuja, joilla lumoat ja yllätät jälkeenpäin kaikki perheenjäsenet ja ystävät!

 Taikurikoulussa opit:

  • Liikuttamaan esineitä ajatusten voimalla
  • Taikomaan korteilla, kolikoilla, liinoilla ja muilla tavaroilla
  • Ennustamaan asioita ja lukemaan ihmisten ajatuksia
  • Rakentamaan itse temppuja
  • Esiintymistaitoja ja improvisointia
  • Taikurikurssilla aivan kaikki on mahdollista!

Temppujen opetteleminen on hauskaa ja samalla näppäryys, motoriikka, luova ajattelu, esiintymis- ja ilmaisutaidot karttuvat. Koulun jälkeen temppuja on helppo harjoitella kotona omassa rauhassa omaan tahtiin ja tarvittava rekvisiitta on minimaalinen. Tarvitset vain hyväkuntoisen korttipakan ja kaikki muut apuvälineet löydät kotoa helposti!

Lue lisää Nooran taikurikoulusta!

Alex Nurmi – Kokkikoulu tiimeille

Alex Nurmi

Kokki 

Haluatko tarjota tiimillesi maittavan elämyksen? Kokoa tiimisi yhteen irrottautumaan arjesta ja kokemaan yhdessä jotakin herkullista! Alex Nurmen Kokkikoulu on yhteisöllisyyttä luova kokonaisuus ja elämys, joka jää varmasti mieleen. Kokkikoulu sopii erinomaisesti osaksi virkistyspäiviä, kickoffeja ja muita vuoden tärkeitä juhlia.

Alexin kokkikoulussa osallistujat saavat selkeät ohjeet ja opetuksen illan menusta. Valmiiksi toimitetuista raaka-aineista osallistujien on helppo valmistaa reseptin mukainen menukokonaisuus Alexin johdolla.

Katso menut ja lue lisää Alex Nurmen Kokkikoulusta!

Jose Ahonen – Mentalistishow

Jose Ahonen bannerikuva

Mentalisti | Puhuja

Taikurina ja mentalistina tunnettu Jose Ahonen hyödyntää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana.

”Kuinka ajatuksia luetaan” on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ihmisistä ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä. Josen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja.

Josen pikkujouluihin sopivat showt viihdyttävät, yllättävät ja hämmästyttävät yleisöjä tarjoten telepatiaa osallistujille. Tässä showssa koetaan yhdessä perinteisiä mentalistin temppuja, joihin Jose ottaa yleisöstä osallistujia mukaan. Josen showssa korttitemppuja tehdään ajatusten voimalla joko etänä tai paikan päällä.

Lue lisää Jose Ahosen mentalistishowsta!

Johannes ”Hatsolo” Hattunen – Nostetta pikkujouluihin

Johannes Hatsolo

Hyvinvointialan yrittäjä | Puhuja

Johannes ”Hatsolo” Hattunen on yksi Suomen tämän hetken inspiroivimmista hyvinvointialan yrittäjistä ja motivaatiopuhujista. Tämä todellinen asenteen ammattilainen on valloittanut kuulijoidensa sydämet sekä Suomessa että lukuisissa kansainvälisissä tapahtumissa.

Maailman kovimmissa breakdance -kisoissa mainetta niittänyt Johannes on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja. Hän vangitsee koskettavilla tarinoillaan yleisönsä huomion ja osaa herättää kuulijan aidon innostuksen. Hän kokee ihmisten motivoimisen tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi tehtäväksi ja tietää, että juuri oikealla hetkellä saatu tsemppi voi kääntää ihmisen elämän suunnan. Johanneksen jokapäiväiset tavoitteet ovatkin nousta sängystä ylös energialla, saada ihmiset hymyilemään ja kannustaa jokaista vastaantulijaa nauttimaan elämästään täysillä.

Etsitkö ohjelmaa, joka sisältää inspiroitumisen lisäksi menevää aktiviteettia? Johannes voi ohjata keynote -puheenvuoronsa yhteydessä kehonpaino- tai breikkitreenit koko tiimille!

Lue lisää Johanneksen puheenvuoroista!

Artikkeli | Kun haluat itsellesi parasta pääset pitkälle

Marjo Rantanen – Hulvaton stand up -show

Marjo Rantanen

Valmentaja (CEO) | Kirjailija | Puhuja | Stand up -koomikko

Marjo Rantanen on tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, ammattipuhuja ja tietokirjailija. Marjo tietää, että hyvä tunnelma on kivijalka, jonka päälle rakennetaan koko yrityksen menestys. Pelkän asiajohtamisen aika on ohi, sillä ihmiset kaipaavat nyt hyvää tunnelmaa niin asiakkaina, yhteistyökumppaneina kuin työntekijöinäkin.

Marjo on myös suosittu stand up -koomikko, joka pitää omaa stand up -klubiaan Helsingissä. Tyyli hänen vitseissään on aina salonkikelpoinen ja asiapitoinen. Tämä kiitelty, innostava ja energinen puhuja tekee mistä tahansa puheenvuorosta todellisen elämyksen komiikan ja stand upin keinoin. Tilaa Marjo Rantanen, jos haluat nostaa yleisösi tunnelman kattoon.

Lue lisää Marjon stand up -showsta tiimeille!

Petra Gargano – Motivaatiota ja musiikkia

Petra Gargano

Muusikko | Esiintyjä | Lauluntekijä | Puhuja

Petra Garganon puheessa yhdistyvät inspiraatio, tarina rohkeudesta ja asenteen merkityksestä. Innostava ja paikoin koskettava puhe sisältää yllätyksellisyyttä ja upeita musiikkiosuuksia. Petran puhe rohkaisee kuulijaa, inspiroi ja antaa konkreettisia keinoja matkalle kohti uutta.

”Minua koskettaa puhe, jossa kuuluu eletty elämä. Mitä henkilökohtaisemmin puhuja uskaltaa kertoa tarinoitaan, sitä koskettavampi vaikutus. Tämä kaikki pätee myös musiikissa. Minulla on musiikissa positiivinen sanoma ja haluan ehdottomasti välittää samaa myös puheellani. Jos puheellani pitäisi välittää yksi viesti, olisi se ehdottomasti rohkeus.”

Petra on valovoimainen esiintyjä. Tämä musiikin ja puheen yhdistävä luento sopii erinomaisesti pikkujoulujen tunnelman nostattajaksi.

Lue lisää Petrasta!

Patrick ”Pata” Degerman – Löydä oma seikkailusi

Pata Degerman takissa

Löytöretkeilijä | Puhuja

Haluatko johdattaa tiimisi seikkailuun, jossa tiimityö ja syvä luottamus ovat keskiössä?Löytöretkien ja eri organisaatioiden toimintamalleja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Molemmissa kohdataan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja, tiimityötä, rohkeutta, luottamusta ja luovaa ajattelua. Löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman vie omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen tarinoidensa kautta kuulijat mukaan mahtaviin seikkailuihin! Patan motivoivat puheenvuorot avaavat näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille. Nämä puheenvuorot sopivat erityisen hyvin motivoimaan, inspiroimaan ja nostamaan tiimin asennetta!

Lue lisää Patasta!

Madventures – Selviytymisopas

Madventures

Kansainväliset seikkailijat | Yhteiskunnalliset vaikuttajat

Tämä on puheenvuoro, joka ei jätä ketään kylmäksi! Kun monipalkitut toimittaja-tuottaja Riku Rantala ja ohjaaja-tuottaja Tuomas ”Tunna” Milonoff astuvat lavalle on mukaansa tempaava meno taattua. Nämä vaikutusvaltaiset mediapersoonat tunnetaan maailmanlaajuisesta ilmiöstä nimeltä Madventures. Alkujaan reppureissailuun keskittyvä televisio-ohjelma myytiin Suomesta 200 maahan ja laajeni radioon, tietokirjallisuuteen ja sosiaaliseen mediaan. Nyt Madventures-brändin alla on julkaistu 10 tietokirjaa ja spin-offina mm. Nelosen Mad Cook Show, ruokaan keskittynyt talk show. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle ja herättänyt keskustelua suositulla, Yleisradiolle tekemällään Docventures-transmediasarjalla, joka rakentuu dokumenttielokuvien ympärille.

”Puheissaan miehet pyrkivät jakamaan ne opit, jotka he ovat miljoonien kilometrien matkallaan omakohtaisesti oppineet: miten unelmien toteuttamisessa, omien rajojen rikkomisessa ja työssä jaksamisessa on paljolti kysymys harjoittelusta, yrittäjämäisestä asenteesta, omien pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä.”

Lue lisää Madventuresin luennoista!

Essi Avellan – Samppanjaa, tarinoita ja tunnelmaa

Essi Avellan

Master of Wine

Kutsu Essi Avellan inspiroimaan tiimiänne hänen uniikeilla urakokemuksillaan, elävöittämään kokouspäivää samppanjakoulutuksen merkeissä tai skoolaamaan samppanjapuheenvuorolla kun on juhlan aika.

Suomen ensimmäisen Master of Wine -tittelin haltija Essin kupliva puheenvuoro innostaa ponnistamaan kohti intohimosta syntyvää uraa ja kertoo miten naiseus ja suomalaisuus voidaan nostaa voimavaraksi kansainvälisillä markkinoilla. Essin matkassa pääset tutustumaan moninaisiin samppanjan saloihin ja sisäpiirin tarinoihin – samppanjan maistelun kera tai ilman.

Lue lisää Essistä!

Iiro Rantala – Luovuus kuuluu kaikille

Iiro Rantala

Musiikkimotivaattori

Päästä luovuus valloilleen, koe ainutlaatuinen elämys ja rakenna uutta!

Suomen kansainvälisesti menestynein jazzartisti Iiro Rantala soittaa, puhuu, herättää ajatuksia ja pitää otteessaan. Hänen luentonsa luovuudesta ja tiimityöstä yhdistävät improvisaation, tositarinat sekä mukaansatempaavan ja tunteita stimuloivan pianomusiikin. Tämä on ainutlaatuista!

”Luovuus ei ole mikään mystinen käsite. Eikä se ole taiteilijoiden yksinoikeus. Jokaisessa ihmisessä on luovuutta, kunhan hänelle annetaan mahdollisuus käyttää sitä.”

Ainutlaatuinen puhetta ja musiikkia yhdistävä esitys sopii erinomaisesti monenlaisiin juhliin. Sisältö tuo aivan uutta näkökulmaa, koskettaa ja luo myös juhlan tunnelmaa. Iirolla on paitsi sanottavaa, myös hänen pianon-/flyygelinsoittonsa on täysin omaa luokkaansa. Iiro on valloittava ja helposti lähestyttävä persoona, joka räätälöi esityksensä kuulijakunnan ja tilaisuuden mukaan.

Lue lisää Iirosta!

Tomato – Villiinnytä väkesi

Tomato

Taas on juhlimisen aika!

Toteuta tunnelmallinen tapahtuma Tomaton tyyliin. Tämä dynaaminen duo tulee tutkailemaan työpaikkasi tunnelmaa. Luvassa on taattua, tuttua ja jopa tuntematonta tarinaa tyylikkäällä tykityksellä. Saatte kuulla virikkeellistä viestiä voimaannuttavaan vapautukseen. Tässä showssa on viulut viritetty vinkumaan viisautta viihteellisesti. Villiinnytä siis väkesi valloittavalla vuodatuksella!

Tomato eli Tom Pöysti ja Markku ”Mato” Valtonen puhuvat mielekkäästä ja merkityksellisestä työstä sekä sen rakennuspalikoista. He kertovat myös omakohtaisia tarinoita siitä, mistä syntyy elämän ilo ja ihmisen elo.

Tilaa nyt Tomaton pikkujouluspesiaali tiimillesi!

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!