Skip to content
Menu
Close
4 helmikuun 2022

Tekoälyn avulla katse tulevaisuuteen

Miltä tulevaisuus näyttää digitalisaation ja ihmiskunnan kannalta? Mitä kaikkea voimme oppia työelämästä ja tulevaisuuden taidoista tekoälyn näkökulmasta? Tekoäly mahdollistaa paljon...

Miltä tulevaisuus näyttää digitalisaation ja ihmiskunnan kannalta? Mitä kaikkea voimme oppia työelämästä ja tulevaisuuden taidoista tekoälyn näkökulmasta? Tekoäly mahdollistaa paljon asioita, mutta samalla se voi luoda epävarmuutta ja muutosvastarintaa. Tässä uutiskirjeessä nostamme puhujia, jotka kertovat mitä kaikkea meidän tulisi ymmärtää tekoälystä ja mihin kaikkeen voimme sitä hyödyntää. Tulevaisuutta yhdessä rakentaen, MySpeakerin tiimi  

Antti Merilehto | Tekoäly mahdollistajana

Antti Merilehto Tekoälyn mahdollisuuksien sanansaattaja Antti Merilehto antaa ajatuksia siitä, mikä rooli tekoälylle tulisi valjastaa – ja mihin taas käyttää organisaation ihmisten täysi potentiaali. Lue lisää Antista! Tutustu lisää Antin artikkeliin!  

Elina Hiltunen | Tulevaisuuden megatrendit 

Elina Hiltunen Futuristi Elina Hiltunen puheenvuorojen aiheet liittyvät tulevaisuuden eri aihealueisiin kuten megatrendeihin, teknologia- ja kuluttajatrendeihin ja siihen mitä voimme niitä hyödyntää. Lue lisää Elinasta!  

Tero Ojanperä | Tekoäly liiketoiminnan apuna

TERO OJANPERÄ Liiketoiminnan uudistamisessa tekoäly nousee suureen rooliin. Tero Ojanperä avaa puheenvuorossaan kuinka maailman parhaiden alustojen oppien avulla voidaan kehittää omaa liiketoimintaa. Lue lisää Terosta!  

Henri Hyppönen | Tekoälyn tulevaisuus

Henri Hyppönen Luova johtaja Henri Hyppönen puhuu yrityksille tekoälystä, tulevaisuudesta, liiketoiminnasta, johtajuudesta sekä ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämisestä. Henri kertoo puheenvuorossaan työelämän uudesta todellisuudesta tosielämän esimerkkien ja tarinoiden avulla. Lue lisää Henristä!  

Katri Saarikivi | Empatia digitaalisissa kohtaamisissa

Katri Saarikivi Aivotutkija Katri Saarikivi tarkastelee työssään tarkkaavaisuuteen, empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja. Katrilla on työyhteisöille ajankohtaista ja painavaa asiaa. Empatian merkitys ei katoa, vaikka kohtaamiset digitalisoituvat, päinvastoin. Lue lisää Katrista!  

Teemu Arina | Digitalisaation vaikutus ihmiskuntaan

Digitalisaation asiantuntija Teemu Arina tutkii ihmisen ja koneen välistä suhdetta. Teemun puheenvuoroissa pureudutaan siihen miten digitaalisuus vaikuttaa ihmiskunnan tulevaisuuteen. Lue lisää Teemusta!  

Perttu Pölönen | Tulevaisuuden työelämä

Perttu Pölönen   Futuristi Perttu Pölönen lähestyy puheenvuoroissaan tulevaisuuden työelämää, tulevaisuuden taitoja sekä teknologiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia innostavasti sekä rohkaisten. Lue lisää Pertusta!  

MySpeaker of the Year -ehdokkaat | Yhteisöllisyys ja luottamus

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaetaan ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. MySpeaker of the Year ”Yhteisöllisyys ja luottamus” -kategorian ehdokkaita ovat Arman Alizad, Katja Toropainen, Pata Degerman, Iida Mäkikallio ja Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Lue lisää Yhteisöllisyys ja luottamus -ehdokkaista täältä ja käy äänestämässä suosikkiasi!  

MySpeakerin Studiossa toteutat kaikki tapahtumanne | Vastuullisesti, turvallisesti ja toimivasti!

Studio MySpeaker Studiossamme  digitapahtumien järjestäminen onnistuu turvallisesti ja vastuullisesti kaikkien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Muunneltavat 200m² tilat, tarvittaessa käyttöön otettavat erilliset huoneet, sekä tekniikkatiimi takaavat turvavälien sekä kokoontumisrajoitusten mukaiset tapahtumien toteutukset laadusta ja vaikuttavuudesta tinkimättä! Toteuta turvalliset digitapahtumat turvallisesti kanssamme! Katso MySpeakerin Studion esittelyvideo!  

Haluatko saada lisää ideoita tai etsitkö vaihtoehtoja tapahtumienne valintojen tueksi?

Me tunnemme puhujat, juontajat ja valmentajat – ja tiedämme mistä nyt puhutaan sekä mitkä teemat tulevat olemaan seuraavaksi pinnalla.  Yhdistämällä tapahtumanne tavoitteet ja toiveet meidän tietämykseemme siitä, mitkä ovat tulevaisuuden trendit tapahtumien sisällöissä, onnistumme yhdessä luomaan seuraavasta tapahtumastanne kokonaisuuden, joka puhuttelee, vaikuttaa ja jättää muistijäljen.

4 helmikuun 2022

Tekoälyn avulla katse tulevaisuuteen

Miltä tulevaisuus näyttää digitalisaation ja ihmiskunnan kannalta? Mitä kaikkea voimme oppia työelämästä ja tulevaisuuden taidoista tekoälyn näkökulmasta? Tekoäly mahdollistaa paljon...