Puhujien inspiroivat luennot rohkeudesta ja ymmärryksen voimasta

Puhujien inspiroivat luennot rohkeudesta ja ymmärryksen voimasta

Tässä inspiraatiorikkaassa uutiskirjeessä pääsemme tutustumaan huippupuhujiimme, jotka ovat kohdanneet uusia ja jopa arvaamattomia käänteitä elämässään ja ammentaneet niistä voimaa itsensä ylittämiseen ja tavoitteidensa saavuttamiseen.

Uudet alut herättävät ihmisissä usein motivaatiota ja tarvetta itsetutkiskeluun, uuden kohtaamiseen ja jopa oman kurssin korjaamiseen. Olemme koonneet tähän uutiskirjeeseen monia puhujia, jotka käsittelevät muun muassa rohkeutta ja itsensä ylittämistä. Toivottavasti saat tästä mielekästä lukemista viikkoosi!

Terveisin,
MySpeakerin tiimi

 

Petra Gargano
”Jos puheellani pitäisi välittää yksi viesti, olisi se ehdottomasti rohkeus.”

Petra Gargano

Oletteko uuden äärellä tai kaipaatteko ideointia ja innovaatiota jonkin uuden aloittamiseen? Muusikko ja lauluntekijä Petra Garganon puheenvuoroissa korostuvat tiimityö, rohkeus, uuden kohtaaminen ja itselleen merkityksellisten asioiden vaaliminen. ”Kun elämässä tulee vastaan pelottavia asioita, se on oman kehon viesti kertoa, että olet kohdannut itsellesi tärkeän asian.

Se viesti pitää kuunnella, mutta sitä pelkoa ei pidä uskoa. Jos joku asia pelottaa, se ei tarkoita, että pitäisi juosta vastakkaiseen suuntaan vaan se nimenomaan tarkoittaa sitä, että se asia on toteuttamisen arvoinen!”

Lue lisää Petrasta!

 

Arman Alizad
”Rohkeus ei ole pelon puuttumista – vaan sitä, että jokin asia on pelkoa suurempaa.”

Arman alizad

Tuottaja, toimittaja, sankaritarinoiden suuri fani Arman Alizad on yksi puhuja-alan ikisuosikeista. Puheenvuoroissaan Arman vie kuulijan mukanaan maailman eri kolkkiin kohtaamaan uusia näkökulmia ihmisyydestä, rohkeudesta, kiitollisuudesta ja itsensä ylittämisestä. ”Mikä on se juttu, jota mietit aamulla ja illalla ennenkuin menet nukkumaan? Johtaako se johonkin isompaan? Entä miten sen voi toteuttaa?

Unelman realistisuudellakaan ei ole alkuun väliä, kunhan alat toimia. Ilman tekoja, unelmat ovat nimittäin vain toiveita. Mikään hieno ei tule elämään helpolla, ilman heittäytymistä, rohkeaa tekemistä ja kaikkensa antamista.”

Lue lisää Armanista!

 

Frank Martela
”Haluan luoda uusia tapoja ajatella, jotka vahvistavat ihmisten kykyä elää hyvä elämä.”

Frank Martela

Filosofi, tietokirjailija ja hyvinvoinnin psykologian dosentti Frank Martela on sisäisen motivaation, merkityksellisyyden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Häntä pidetään Suomen johtavana asiantuntijana merkityksellisempää työelämää tavoiteltaessa ja hänen puheenvuoronsa kiteyttävät sisäisen motivaation, itseohjautuvuuden ja innostuksen teoriaa elävöittäen niitä konkreettisin ja yleistajuisin esimerkein.

Lue lisää Frankista!

 

Saimi Hoyer
”Se oli hetki, joka minulle annettiin. Nyt kiitän siitä, että pysähdyin ja muutin suuntaa.”

Yrittäjä ja Hotelli Punkaharjun johtajaSaimi Hoyerin puheenvuoroon tiiviistyy tarina ihmisestä, isosta maailmasta ja elämän yllätyksistä. Kuinka voimme ottaa ilon ja hyödyn irti jostain arvaamattomasta ja yllättävästä? Jokainen valinta ja hyppy tuntemattomaan vaativat tekijältään äärimmäisen määrän rohkeutta. Saimin puheenvuoro herättelee kuulijaa pohtimaan elämää ja sen valintoja rohkeuden, periksiantamattomuuden sekä kiitollisuuden näkökulmista.

Lue lisää Saimista!

 

Elina Gustafsson
”Se nähdään minussa rohkeutena, mutta asenteella eteenpäin meneminen on ollut tapani selviytyä.”

Elina Ellu Gustafsson banneri

Entinen nyrkkeilijä ja nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson kertoo puheenvuoroissaan elävästi oman tarinansa kautta rohkeudesta, kaltoinkohtelusta ja vastoinkäymisten selättämisestä. Tämä tarina ei jätä ketään kylmäksi ja kannustaa kuulijaa omien unelmiensa toteuttamiseen – täysin omana itsenään ja itselleen rehellisenä. Elinan puhe sopii erityisen hyvin yleisöille, joissa halutaan motivoitua, latautua räiskyvästä energiasta ja heittäytyä elämyksen pariin!

Lue lisää Elinasta!

 

Marko ”Signmark” Vuoriheimo
”Hyväksy, tunnista, hitsaudu ja voittakaa yhdessä!”

Marko VUoriheimo

Tällä hetkellä omia rajojaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kohtaava yrittäjä ja artisti Marko ”Signmark” Vuoriheimopuhuu yleisöilleen siitä, kuinka mahdottomiltakin tuntuvat unelmat voi vastoinkäymisistä huolimatta saavuttaa. Hän korostaa vahvasti tiimin merkitystä ja sitä, kuinka rohkeasti toisiin tutustuminen ja toisten ymmärtäminen ovat avaimia tehokkaaseen työskentelyyn.

Lue lisää Markosta!

 

Pata Degerman
”Kaikki lähtee rohkeudesta!”

Pata toimistolla banneri

Löytöretkeilijä Pata Degerman puhuu yleisöille omakohtaisten tarinoiden kautta rohkeudesta, tiimityöstä, tavoitteista ja niihin pääsemisestä. Kaiken uuden aloittaminen vaatii rohkeutta. Niin vaati aikoinaan ensimmäisen löytöretken taustatyön tekeminen ja sen toteuttamisen mahdollistaminenkin.

Mitä jos me emme uskalla tehdä niitä pelottavilta tuntuvia asioita, jotka saattaisivat avata meille juuri ne mahdollisuudet joita tarvitsemme? Muistan miettineeni, että meillä on todellinen ongelma, jos meinaamme lähteä Etelänavalle kiipeämään, mutta emme uskalla soittaa tätä yhtä puhelua. Puhelua, joka on iso askel siihen, että sinne matkaan ylipäänsä päästään.” 

Silloin syntyi yksi Patan luentojen tärkeimmistä opeista: ”Powerhour”, yksi tunti päivässä, jonka aikana ollaan rohkeampia, kuin oikeasti olemmekaan. Silloin jätetään jokainen pelko taakse ja keskitytään tekemiseen. Soitetaan se puhelu tai lähetetään se viesti – kunhan toimitaan pelosta huolimatta. Ja juuri näistä tapahtumista, rohkeista teoista rakentuu pikkuhiljaa se punainen lanka, jonka usein vasta jälkeenpäin näkee.

Lue lisää Patasta!

 

Karen Nyberg
Reaching New Heights – Literally

With nearly thirty years of experience in human spaceflight, Dr. Karen Nyberg has come to learn the value of teamwork and perseverance in achieving one’s goals. She is an engineer and retired NASA astronaut who has faced various challenges in her life only to become the 50th woman to travel to space. She has quite literally reached new heights in her career and currently inspires people by speaking about setting goals and reaching them in her keynote speeches.

Read more about Karen!

 

Pekka Hyysalo
”Meillä jokaisella on elämässä omat taistelumme ja vaikka joskus kaatuisi, monesta notkosta voi nousta ylös.”

Pekka Hyysalo on positiivinen, inspiroiva ja koskettava puhuja, joka on valittu aikanaan Suomen positiivisimmaksi henkilöksi. Pekan luennoilla kuulija pääsee mukaan vaikuttavaan tarinaan, joka sopii erityisen hyvin inspiroimaan, motivoimaan, rohkaisemaan ja innostamaan niin yksilöitä kuin tiimejäkin. Se valaa uskoa tulevaan ja mahdollisuuksiin joita meillä on, kun uskallamme tarttua toimeen ja tehdä töitä unelmiemme eteen.

Lue lisää Pekasta!

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!