Motivaatio- ja inspiraatiopuhujat ovat tapahtumien liekittäjiä

Motivaatio- ja inspiraatiopuhujat ovat tapahtumien liekittäjiä

Tapahtumissa kuullaan usein poikkeuksellisen hyviä tarinankertojia, inspiroivia puhujia, mutta miksi? MySpeakerilla on vankka näkemyspohja miksi motivaatio- ja inspiraatiopuhujat ovat vuodesta toiseen puhujien suosituin genre. Pidämme asiakkaiden kanssa tuhansia keskusteluja vuosittain erilaisten tapahtumien suunnittelun äärellä. Olemme keränneet vuosien kokemuksella ymmärrystä ja tietoa siitä miksi niin moni tapahtuma tarvitsee innostavan puhujan tai motivaatiopuhujan. 

Motivaatio- ja inspiraatiopuhujien kysynnälle ei näy missään maailman tilanteessa tai suhdanteissa muutosta, he ovat aina puhuja-alan kysytyimpiä puhujia. Suosiota selittää työelämän perustarpeet, aina on tarvetta lisätä henkilöstön motivaatiota, antaa lisäbuustia, luoda kasvua innostaen työntekijöitä parempiin suorituksiin. Toisaalta inspiraatiopuhujat ovat asiakkaille järjestettävissä tilaisuuksissa usein vetonaulapuhujia, jotka antavat koko tapahtumalle tarvittavan huomion jo ennakkomarkkinoiti- ja kutsuvaiheessa. 

 

Olipa kyseessä henkilöstön tilaisuus tai juhla, verkostotapahtuma tai asiakastilaisuus, on motivaatiopuhujille ohjelmassa aina paikka.

 

Kokosimme tähän listan hyötyjä ja referenssejä miksi inspiroiven puhujien käyttö tapahtumissa on suosittua ja tekee tapahtumasta ikimuistoisen. Olipa kyseessä henkilöstön tilaisuus tai juhla, verkostotapahtuma tai asiakastilaisuus, on motivaatiopuhujille ohjelmassa aina paikka. Motivaatiopuhujan on tarkoitus innostaa, nostaa yhteishenkeä, virittää koko yleisöön toivottu energia ja yhteinen fiilis, ja taata näin koko tapahtumalle toivottu tunnelma. Motivaatiopuhujalla tai inspiraatiopuhujalla on siis varsin tärkeä rooli kaikenlaisissa tapahtumissa. 

Palautekeskusteluissa tapahtumien jälkeen kuulemme asiakkailtamme kiitoksia puhujien annista. Usein kiitetään puhujan paitsi esiintymistaitoja, mutta sitä aitoutta ja tarinankertomisen taitoa. Parhaat puhujat valmistautuvatkin huolellisesti jokaiseen puhetilaisuuteen. MySpeaker valmentaa ammattipuhujia ja näin tukee koko alan kehitystä ja arvostusta. Kehitämme puhujien taitoja puhevalmentajien lisäksi Rhetorich -tekoälyllä joka tulkitsee mm. puheen sisältöä, äänenkäyttöä ja eleitä. Lue lisää Rhetorich -robotista täältä. 

 

Inspiraatiopuhujat ovat innostavia tarinankertojia

Me tarvitsemme pärjätäksemme ja kehittyäksemme yksilöinä ja yhteisöinä, kuulla ja samaistua ja innostua toisten tarinoista. Motivaation, asenteen ja energian buustaamista tarvitaan aina ja paras tässä lääke tähänkin on puhujan teko eli kiinnostava tarina.

Kuulla toisten tarinoita, jotka herättävät meissä tunteita, mistä saamme tarvittavan sillan samaistumiseen, rohkaistumiseen, inspiroitumiseen tai voimaantumiseen. Ymmärrämme ympäristöämme parhaiten tarinoiden kautta. Kaikissa MySpeakerin asiakaspalautteissa toistuu kehut ja ylistävä palaute niille puhujille, jotka ovat kertoneet elävästi omakohtaisia tarinoita. 

Tutustu näihin suosittuihin puhujiin, jotka saavat aina kiitettävää palautetta ja kuuluvat vuoden 2022 suosituimpien motivaatiopuhujien joukkoon:

 

Pata Degerman | Elina Gustafsson | Petra Gargano | Jukka Jalonen | Jarno Laasala 

 

”Elina Gustafsson on upea, karismaattinen puhuja! Antoi energiaa ja valoa arkeen.”

 

Innostava puhuja luo yhteyden, ja tuo meidät yhteen

Me olemme parhaillamme yhdessä – emme yksin. Ihminen ihmiselle. Luottamuksen ja turvallisuuden tunne syntyy toisia ymmärtämällä. Tarinat luovat oivalluksia ja saavat aikaan ajatusten vaihtoa, pohtimista ja vakuuttumista tärkeistä asioista. MySpeakerin asiakkaat antavat toistuvasti erityisesti kiitettävää palautetta sellaisille puhujille, jotka saavat aikaan tunnetta, suuria tunteita, ja heistä super esimerkkejä ovat nämä suosituimmat puhujamme:

Arman AlizadMadventuresPekka Hyysalo | Hatsolo | Tomato Show 

 

Porukka oli aivan liekeissä innostavan ja motivoivan puheen jäljiltä. Johanneksella on yhtä aikaa rento ja asiallinen tapa puhua asioista. Hän pitää yleisön sopivasti jännityksessä siitä, mitä tapahtuu seuraavasti. Tunteen ja huumorin tasapaino siivitti puhetta mainiosti. Johannes on eläväinen puhuja, joka todellakin ottaa yleisönsä haltuun. Hänen puheensa rakensi päiväämme järisyttävän hienon lopetuksen, mikä muistetaan vielä pitkään.” –Jetta Leino, Business Development Director, Lassila & Tikanoja

 

Uteliaisuutta pitää palkita, ruokkia ja pidätellä hereillä 

Tiedon nälkä on sammumaton. Jatkuva oppiminen on innostavaa ja luo hyvinvointia itsellemme ja ympärillemme. Ajankohtaisia aiheita ovat vuodesta toiseen hyvinvoinnin ja jaksamisen teemat, sekä itsensä kehittäminen monella saraa. Erityisesti vuonna 2022 elinikäinen oppiminen, oppimaan oppiminen ja kasvun ajattelutapa ovat yritysten tarkastelussa. Näihin aiheisiin innostavasti ja kiinnostavasti antavat näkökulmia suositut puhujamme. MySpeakerin puhujat jakavat tietoa aina ajankohtaisesti yritysten toivomista teemoista ja aiheista. Inspiroiva puhuja jättää muistijäljen ja saa oivaltamaan uutta – liikettä aikaan. 

Tutustu näihin puhuja-alan suosituimpiin inspiraatiopuhujiin, joiden aina ajankohtaiset puheet keräävät kiitosta kuulijoiltaan:

Henri Hyppönen Anssi Rantanen | Lauri Järvilehto | Elina Hiltunen | Helena Åhman 

 

Mikä on puhujatoimisto MySpeaker ? 

 

MySpeaker on tapahtumajärjestäjän luottokumppani 

 

MySpeaker on Suomen johtava ja Pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhujatoimisto. MySpeakerista saa aina maksutta ja sitoumuksetta parhaat ideat ja konseptit onnistuneen tapahtuman sisältöön. Edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia. Pohjoismainen tiimimme koostuu kokeneista ja tunnetuista puhuja-alan ammattilaisista. 

Luomme vaikuttavan puhujasisällön niin tapahtuma-alan ammattilaisten tuotantoihin, kuin yrityselämän erilaisille tapahtumillekin. Kehitetään yhdessä tiimien osaamista, motivoidutaan ja innostutaan uudesta! Tutustu tiimiin tästä

 

Miksi käyttää MySpeakeria tapahtumien puhujasisällön suunnittelussa?

 

Palvelulupaus – nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti

 

MySpeaker tarjoaa saman päivän aikana palvelua.  Tarjouksen pyytäminen on vaivatonta. Lähettämällä lomake, sähköpostia tai soittamall myyjillemme, saatte nopeasti laadukasta palvelua ja tarjouksen kaikista kotimaisista ja kansainvälisistä puhujista, juontajista ja kouluttajista.

Moni asiakas keskittää kaikki puhujasisältötarpeet MySpeakeriin, koska se on kustannustehokasta ja helppoa. Teemme kaikkien toimialojen ja eri kokoisten yritysten ja organisaatioiden kanssa yhteistyötä. Saat ehdotukset ja ideat helposti ja nopeasti MySpeakerin omalta asiakasvastaavaltasi. Oma asiakasvastaava takaa asiakkaalle mutkattoman asiakaspalvelun juuri asiakkaan toivomassa kanavassa ja aikaan. 

 

Asiantuntevaa palvelua – MySpeakerin henkilöstö on Suomen kokenein puhuja-alan asiantuntijatiimi

 

Ideointi ja konsultaatiomme on maksutonta ja sen saa aina sitoumuksetta. Sparraaminen asiakkaan ja tapahtumajärjestäjien kanssa ja sen pohjalta tekemämme konsepti ja ehdotus on tärkeä osa laadukasta asiakaspalveluamme.

MySpeaker on laadukas, luotettava puhujasisällön kumppani kaikille jotka haluavat varmistaa tapahtumaan ja tilaisuuteen ajankohtaisen ja yleisöä kiinnostavan ohjelman. Lue asiakasreferenssejä täältä.

 

Kokonaisvaltainen palvelutarjoama kattaa kaiken tapahtuman onnistuneeseen järjestämiseen

MySpeaker tarjoaa puhujien ja juontajien lisäksi asiakkailleen studiotilat erilaisten lähetysten ja webinaarien pitämiseen. Studio sijaitsee Espoon Niittykummussa, MySpeakerin toimiston yhteydessä. Tutustu MySpeaker studioon täältä.

 

Rakkaudesta lajiin – puhuminen yhdistää ihmiset

MySpeakerilla on alan kokenein asiantuntijatiimi, ja palvelemme 5 eri kielellä. Teemme tätä merkityksellistä työtä asiakaslähtöisesti, asiakkaan tarve edellä. Emme siis edusta tiettyjä puhujia pelkästään vaan etsimme sopivan puhujan ja ehdotamme asiakkaan toiveiden pohjalta puhujaratkaisun. Edustamme puhujia ilman välikäsiä maailmanlaajuisesti – eri alojen huippu asiantuntijoita ja ammattipuhujia suoraan. Meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät. Tutustu tiimiimme tarkemmin täällä.

 

Let’s Talk!

 

Katso myös seuraavat artikkelit:

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje!